Egy igazi PC-s gamernek az egyik legfontosabb eszköze az egér. Egy jó gamer egér az egyjátékos és többjátékos módban is gördülékennyé teheti a játékot, hiszen nem kell a billentyűzeten matatni, minden fontos elemet ráopciózhatunk kis házikedvencünkre. Arról nem is beszélve, mennyire fontos, hogy a periféria kézre álljon, és ízlésünknek megfelelő érzékenységű legyen.

Ha új egeret szeretnél, vagy csak mezei készülékedet szeretnéd leváltani egy dögös gamer mouse-ra, itt az alkalom, ugyanis a PC Guru előfizetési csomagjai mellé három különböző típusból is választhatsz.

hardver-elofizetes-eger.jpg

PC Guru előfizetés + Natec Genesis G33 Optical USB

És végül a Natec Genesis G33 Optical USB vezetékes, optikai egér a gamer legjobb barátja. Ergonomikus alakjának köszönhetően bármelyik kézbe beleillik, és fel lett szerelve egy akár 2000 dpi felbontású optikai érzékelővel is, aminek hála igen precíz és gyors a kis bajszos.

PC Guru előfizetés + OMNIVI Core Gaming egér

Az OMNIVI Core Gaming egér megtestesíti minden játékos álmát. Nem csak dizájnos és mégis kézreálló, de tíz, szabadon opciózható gombjával szinten minden fefaladatot elláthat egy videojáték során.

PC Guru előfizetés + Razer Mouse Abyssus 2014

A Razer Mouse Abyssus 2014 egy gamerek számára fejlesztett, zöld LED-es, vezetékes, optikai egér, kiváló érzékenységgel és válaszkészséggel, 5 millió klikkeléses élettartammal, kiváló testreszabhatósággal.