Ezúttal sem volt túl combos a PS Store kínálata, de azért akadt egy-két érdekes gyöngyszem, amire érdemes lehet pillantást vetniük a PlayStation mellett elkötelezett játékosoknak. Egyebek mellett megérkezett egy régóta várt zombis játék, és egy bizonyos robotokkal harcoló hősnő története is folytatódott.

share-20230422-0143510.jpeg

Dead Island 2 (PS5, PS4)

A Dead Island 2-ben folytatódik a paradicsomi pokoljárás. Kalifornia napsütötte partjain portyázva meglátogathatunk olyan ikonikus helyszíneket, mint a Golden Gate híd és Venice Beach. Barátainkkal kooperatív, kompetitív és coexist játékmódokban szállhatunk szembe az élőholtak hordáival, valódi közösségi élménnyé téve a Dead Island 2 nyújtotta lehetőségeket.

Horizon: Forbidden West – Burning Shores (PS5)

Bár a Far Zenith embereit legyőzték, Aloy továbbra sem nyugodhat. Egy újabb ellenség ütötte fel a fejét a távoli Lángoló Partokon, amely az egykor Los Angeles maradványait foglalja magába. Hősnőnknek oda kell utaznia, hogy megakadályozzon egy újabb kataklizmát, miközben abban reménykedik, hogy talál valamit a közeledő veszedelem, Nemezis ellen. A Burning Shores DLC folytatja a Forbidden West történetét, és elkezdi előkészíteni a terepet a Horizon-sorozat harmadik részének.

Stray Blade (PS5)

A Stray Blade egy akció-RPG, amelyben egy szélhámos kalandor bőrébe bújhatsz bele, aki az ősi Acrea völgyét szeretné felfedezni társával, a Xhinnon farkas Bojival. Tárd fel az elfeledett völgy történetét, és sajátítsd el a három Acrean Metal erejét, hogy helyreállítsd az egyensúlyt ezen a háború sújtotta földön.