Tavaly novemberben adtuk hírül, hogy a God of War szinkronja után a SzinkronSarok nem egy, hanem egyből két projektet is bevállal: a Resident Evil 4 Remake-et és a Detroit: Become Human-t. Előbbi idén áprilisban el is készült, utóbbiról pedig friss hírek érkeztek, méghozzá nem is akármilyenek!

No de mielőtt az izgalom a tetőfokára hágna, lássunk egy friss kedvcsinálót a szinkronból:

Az újdonság, hogy kétféle szinkron is elérhető lesz a megjelenéskor: egy alap, és egy bővített, ami több kivágott jelenetetet is helyreállít a játékból, így új karakterekkel, jelenetekkel, interakciókkal és párbeszédekkel is találkozhatunk majd. Továbbá magyar változat készül a játékban hallható "Hold On" című dalból is, mind Markus, mind Chloe verziójával, a színészek és énekesek közreműködésével. Az extrák menüpont több videója is magyar hangsávot kap, ezeket a SzinkronSarok Youtube csatornáján is megtaláljátok majd.

A Detroit: Become Human szinkron megjelenésének időpontja még kérdéses, de az biztos, hogy ingyenes lesz. Aki támogatná a SzinronSarok munkáját, és szeretné, hogy több ilyen minőségi szinkron készüljön, az PayPalon vagy Patreonon teheti meg: SzinkronSarok támogatás.

A borítóképek forrása: Quantic Dream