• Új Batman játék készül
  • De Kevin Conroy nem lesz újra Batman
  • Ezt ő maga közölte

A hatvanhárom éves Kevin Conroy a 90-es évek eleje óta adja hangját a Sötét lovagnak, mind filmelben, sorozatokban és természetesen videojátékokban. Az elmúlt évtizedekben így volt elég dolga, azonban úgy tűnik, nyugdíjba vonul, ugyanis egyinterjúban, amit a JOE.ie magazinnak adott, bejelentette, hogy a készülő Batman játékban már nem ő fogja megszólaltatni az ikonikus igazságosztót. A színész ugyanis megkapta a kötelező kérdést, hogy a Court of Owls projektben részt vesz-e, amire egyértelmű választ adott. „Nem.

Conroy azt is kijelentette, hogy nem egy nagy játékos, de az Arkham címeket nagyon szerette: „A Rocksteady-s srácok végigvezettek a játékon. Nagyon jó volt. Megértem, hogy az emberek miért vannak annyira oda érte. Batmannel végig repülni Arkham felett lenyűgöző érzés.

Meg nem erősített hírek szerint a készülő játékban, amit hivatalosan még be sem jelentettek, Roger Craig Smith fogja hangját adni a Denevérembernek. Logikus választás lenne, hiszen a 2013-as Batman: Arkham Originsben már dolgozott ő, ugyanakkor a hivatalos leleplezésig a feltételezés feltételezés marad, így várni kell. Valószínűleg már nem sokat. Ti mit szóltok a dologhoz? Hiányozni fog nektek Conroy orgánuma?

batman-kevin-conroy-1019677-1280x0-650x358.jpeg