Aki ma Magyarországon gamer, az szinte biztosan összefutott már a Konzolvilág nevével. Ha mégsem, akkor ez hamarosan valószínűleg megtörténik - a bolthálózat ugyanis az elmúlt években dinamikusan nőtt, olyannyira, hogy ma már 18 helyen várja a játékosokat országszerte. Budapest legnépszerűbb bevásárlóközpontjaiban és szinte az ország minden régiójában található Konzolvilág, a boltok mellett pedig a webáruház is kiszolgál mindenkit, könnyen és gyorsan.

A hálózat nemcsak mennyiségben, hanem minőségben is élen jár. Nem véletlen, hogy a vásárlók szavazatai alapján 2016 után 2017-ben is elnyerte "Az Ország Boltja Népszerűségi díjat". Ezen pedig nincs is mit csodálkozni, ha végignézünk a bolt kínálatán: gyakorlatilag minden megtalálható itt, amit a játékosok keresnek - konzolok, játékok, kiegészítők széles választéka, köztük nem egyszer egészen egyedi darabok is. Azt pedig szintén fontos megjegyezni, hogy nevével ellentétben a vállalkozás nem kizárólag a konzolosok kegyeit lesi: PC-s játékok, tartozékok, hardver elemek és komplett gépek is vásárolhatók itt. Szükség lenne a legújabb kontrollerre, egérre, billentyűzetre, vagy épp egy kis memóriabővítés kéne? A Konzolvilágnál csak néhány kattintás kérdése az egész.

kv-kaposvar-bejarat.jpg

Azok is biztosan találkoztak már a névvel, akik a magyar YouTube-on töltik szabadidejük egy részét, hiszen "Konzolvilág Ricsi" az ország egyik legnépszerűbb videósa, általa pedig sokan megismerhették a bolthálózatot, a  legjobb játékokat és hardvereket. Akinek pedig meghozzák a kedvét ezek a videók, az a Konzolvilágban folyamatos akciókkal, használt játék- és konzolbeszámítással, vagyis mindig egy jó ajánlattal, új szolgáltatással találkozhat. Ezekről legkönnyebben úgy lehet értesülni, ha követjük a bolt Facebook-oldalát, vagy feliratkozunk a hírlevelükre.

Mi van azokkal, akik nem gamerek? 2004-es fennállása óta a Konzolvilág folyamatosan bővítette a portfólióját, úgyhogy ma már nemcsak videojátékos eszközök, hanem szinte mindenféle technológia megtalálható náluk. Legyen az mobiltelefon, tablet, hangrendszer (köztük a legújabb, legjobb headsetek), vagy épp irodai eszköz, de az extrémebb szórakozást, videózást kedvelők még drónokat is találhatnak itt!

Végső soron pedig ebben rejlik a Konzolvilág sikere és népszerűsége. Az egész ország területét és az összes gamerigényt lefedi, illetve minden olyan kényelmi szolgáltatással rendelkezik, amit ma egy ekkora áruházlánctól elvárhatunk. Tizenhárom év alatt jóval több lett, mint egyszerű webshop - egyszerre jelent online közösséget és egy mindig megbízható partnert a magyar játékosok számára. Ez az, aminek köszönhetően a következő években is megkerülhetetlen tényező lesz a hazai piacon.

kv-kaposvar-cod-pult.jpg