Enyhe kifejezés lenne azt mondani, hogy nem volt fáklyásmenet az öt éven át fejlesztett Fallout: London elkészítése, hiszen a Bethesda pont akkorra időzítette a Fallout 4 "next-gen" frissítésének érkezését, amikor megjelent volna a rendkívül ambiciózus rajongói kiegészítő. A teljesen új helyszínt, megannyi új küldetést és felszerelést, valamint teljes hanganyagot tartalmazó expanzió ráadásul a Nexus Mods oldalára sem fért fel a méretei okán, így végül a GOG-on lelt otthonra a projekt, ami már jó ideje csak a zöld lámpára várt a minőségbiztosítási szakik részéről. Úgy tűnik meg is érkezett a láttamozás, ugyanis befutott a launch trailer!

Korábban a modot jegyző Team FOLON vezető projektmenedzsere, Dean Carter a játékhoz készült I Just Can't Wait (For Tomorrow) című nótával próbált utalni a megjelenés dátumára, de ez nem volt elég, ezért egy interjúban külön is elárulta, hogy július 25-én fog napvilágot látni a Fallout London. A fejlesztő viccesen hozzátette, hogy csak egy valódi nukleáris háború szabhatna gátat a debütálásnak, de szerencsére ilyesmi nem történt.

Reménykedjünk benne, hogy zökkenőmentes lesz a rajt, és a letöltések száma is tükrözi majd a produkciót övező érdeklődést, ellenkező esetben ugyanis megeshet, hogy a Team FOLON tagjai nemes egyszerűséggel eltűnnek a föld színéről, ami ugyebár azt jelentené, hogy sosem lesznek kijavítva az esetlegesen felmerülő hibák. Ha mindenképp szeretnétek ott lenni, amikor eldördül a startpisztoly, irány a GOG oldala!