Jelenleg ugyan a július 25-én debütáló Deadpool & Rozsomák miatt van az MCU-n a világ (pontosabban a szuperhősfilm-kedvelők) szeme, Shawn Levy opusza mellett már nagyban készül a Matt Shakman (WandaVízió, Felhőtlen Philadelphia) rendezte Fantasztikus Négyes (The Fantastic Four), amely a tervek szerint 2025. július 25-én hódítja majd meg a mozikat, és már most kiderült róla néhány kardinális információ. Tudjuk például, hogy a '60-as években, az MCU egyik alternatív idővonalán játszódik a sztori, a jól ismert hősöknek pedig magával a rettegett Galactus-szal kell majd szembenézniük, akit a a Harry Potterből és a Trónok harcából ismert Ralph Ineson fog életre kelteni.

Aprópó hősök: már februárban megtudhattuk, hogy Pedro Pascal (Narcos, The Last of Us) Mr. Fantastic, Vanessa Kirby (Napóleon) Láthatatlan, Ebon Moss-Bachrach (A mackó) a Lény, a Stranger Things sztárja, Joseph Quinn pedig Fáklya szerepében fog feltűnni a vásznon, tehát felettébb impozáns nevek sorakoztak fel a produkcióhoz, a Pókember: Nincs hazaút óta pedig minden adott ahhoz, hogy a karakterek korábbi megformálói is beugorjanak néhány emlékezetes jelenet erejéig. A Fantasztikus Négyes kapcsán egyelőre sajnos nem nagyon hallani ilyen jellegű információkról, az viszont biztos, hogy a Sue Stormot behatóan ismerő Jessica Alba kérdés nélkül benne lenne a dologban.

 jessica-alba-fantsztikus-negyes-marvel-mcu.jpg

A kép forrása: Games Radar

A jelenleg épp a nem túl acélos, ellenben kifejezetten remek nézettséget produkáló Robbanáspont miatt reflektorfénybe került színésznő az Entertainment Tonightnak adott interjúban beszélt arról, hogy nagyon szívesen visszatérne Láthatatlan szerepéhez, ám eddig még nem érkezett megkeresés a Marvel Studios részéről. „Imádtam azokat a filmeket, a széria ráadásul megváltoztatta az életemet” – mondta a Machete és a Sin City sztárja. „Még senki sem beszélt velem [az esetleges visszatérésről], de egyből ráugranék a lehetőségre... Imádtam a karaktert, és úgy éreztem, hogy akkoriban eléggé egyedülállónak számított a Marvel univerzumában, mivel nem voltak hozzá hasonló női szuperhősök” – tette hozzá. Jó kérdés, hogy Jessica Alba kapni fog-e valaha telefonhívást Sue Storm kapcsán, az ő részéről mindenesetre nincs akadálya a visszatérésnek, innentől tehát a stúdió térfelén pattog a labda.