A Game Informer a Blizzard elnökével, Michael Morhaime-al készített interjút, és a Warcraft IV megjelenésének esélye is felröppent az érintett témák között. Michael örül annak a ténynek, hogy a játékosok máig annyira szeretnék a Warcraft RTS-széria negyedik részét, mint évekkel korábban. Szerinte maga a Blizzard is szeretné elhozni a játékot a jövőben, de most nem erre akarnak koncentrálni.

Most az egyéb RTS elemekre épülő játékaik (StarCraft II, Heroes of the Storm) támogatására szeretnének összpontosítani. 2015 nyarán a csapat producere (Tim Morten) azt mondta, hogy sem a Warcraft IV, sem a StarCraft III ötlete nincs teljesen elvetve, de elkészültükre nincs garancia.

Michael Morhaime szerint, szinte minden őrült ötletüket megvizsgálják, semmiről sem mondanak le azonnal. Még azt is említette, hogy hatalmas lehetőséget lát a mobilban, mint videojáték-platformban. Ő a telefonra úgy tekint, mint egy erőteljes videojáték-platformra, ami sokak zsebében megtalálható, és ez rengeteg lehetőséget kínál. Nem túl valószínű, hogy valaha kapcsolat lesz a Warcraft IV megjelenése, és a mobilos piac kiaknázása között, de ti nem örülnétek egy PC melett mobilra is érkező, teljes értékű Warcraft IV-nek?

(A képek a Warcraft III: Reign of Chaos c. játékból származnak.)

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!