Az ősz és a tél is sokféle lehetőséget tartogat kellemes kinti időtöltésre.

A gyerekeknek is szükségük van mozgásra a levegőn minden időben, megfelelő öltözet mellett. Persze amikor nekünk, felnőtteknek is nehéz rávenni magunkat kicsit zordabb vagy barátságtalanabb időben arra, hogy kimenjünk sétálni, akkor érthető, ha a gyerekeink sem szívesen mozdulnak ki. Ehhez hozzátesz még egy lapáttal az is, hogy az okoseszközök virtuális világa rendkívül vonzó számukra, hamar beszippantja őket, így a szülőkre, nagyszülőkre hárul az a feladat, hogy megmutassák a gyerekeknek a való világ érdekességeit. A legjobb kisgyermekkorban kezdeni, az otthonunkban és közelében.

kertibutor.jpeg

Időtálló műanyag kerti játékok 

A kuckózást, elvonulást minden gyerkőc szereti, főként, ha ehhez rendelkezésre áll egy szuper megjelenésű és kialakítású kerti játszóházikó, amelyet a Kerti Bútor Webáruház kerti játék kínálatában megtalál. Ebbe akár kisasztalt, székeket, kiskonyhát is elhelyezhetünk, így még inkább el tudja foglalni magát. És persze ez lehet az a hely, ahova elvonulhat, ha úgy tartja kedve. 

Jó móka a bújócska-fogócska is, ami egy kis házban még izgalmasabb lehet, a kerti csúszdáról nem is beszélve. 

Összejövetelek alkalmával is jó szolgálatot tehetnek a gyerekasztalok, székek, így a kicsik is igazi buliban érezhetik magukat.

A gyerekek számára készült műanyag kerti kiegészítők élénk színekben kaphatóak, nem tartalmaznak semmilyen, egészségre káros anyagot. Előnyük, hogy könnyen tisztíthatóak, karbantartást nem igényelnek, és akár beltéren, gyerekszobában is használhatóak. Könnyű súlyuknak köszönhetően egyszerűen áthelyezhetők.

Nagyszerű kerti kiegészítők

Az ősz minden kerttulajdonos számára egyet jelent a kertészkedéssel. Miért ne lehetne ebbe is bevonni a gyerekeket? A kerti kiegészítők megoldást jelentenek számos, a kerttel kapcsolatos problémára, de nagyszerű lehetőséget is nyújtanak a kertben töltött idő kényelmesebbé, izgalmasabbá tételére.

A kicsik utánzással tanulnak, szívesen végzik ugyanazokat a tevékenységeket, amelyeket a felnőttek, így a gyerekkézbe készült kerti kiegészítőkkel, játékházzal, egy talicskával könnyen rávehetjük őket arra, hogy kint töltsék az időt ne csak nyáron, de a hűvösebb napokon is. 

Kerti birodalom gyerekeknek

A gyerekeknek sok mozgásra, társas kapcsolatra van szükségük, amit az óvoda, iskola részben ki is elégít, azonban sosem elég belőle, így folytatódhat délután is a móka a játszótéren vagy a kertben. 

A labdázás, levélgyűjtés, gereblyézés ideig óráig leköti a gyerekeket, de mindenképp társaságra van hozzá szükségük, azonban van, hogy számtalan más dolog adódik. Ilyenkor jól jöhetnek azok a játékszerek, amelyekkel egyedül vagy a kis barátaival is el tud játszani. Teremtsük meg neki a biztonságos feltételeket a kertünkben, alakítsunk ki igazi játszósarkot számára.