Instinct - újabb orosz FPSAz Instinct megtörtént eseményeket vesz alapul, de természetesen tupíroztak a sztorin, hogy érdekesebb legyen. Észak-Koreában játszódik a történet, ahol egy amerikai osztag tagjaként be kell hatolni egy titkos katonai bázisra, melyben elszabadult egy vírus. A következmény, bármilyen meglepő:  az emberek átalakulnak vérszomjas mutánsokká, és csak az ösztöneinken múlik, kijutunk-e élve.

 Ez így nem hangzik túl eredetinek vagy izgalmasnak, de amíg nem adnak ki egy normális, a játékmenetet bemutató videót vagy egy demót, addig nem tudhatjuk biztosan, mire számítsunk. Viszont az már érdekesebbnek tűnik, hogy három karakter szemén át ismerhetjük meg, mi is történt valójában, az időben előre-hátra ugrálva. Egyelőre csak orosz hangot terveznek a játékhoz, remélem, ez változik, vagy lesz angol nyelvű felirat hozzá, jó lenne érteni is valamit belőle.

A grafika nem áll a helyzet magaslatán, de legalább néhány olyan effektet is beletettek, mint a HDR, a dinamikus fények és árnyékok vagy a depth-of-field (a szem fókuszálását szimulálja). A fizikáról is ömleng a kiadó, miszerint elképesztően realisztikus lesz, de erre azért nem vennék mérget. A játékhoz, melynek kiadását augusztusra tervezik, a letöltéseknél találtok egy orosz nyelvű bemutató videót.