A SkyShowtime bejelentette, hogy a várva-várt, új saját gyártású drámasorozata, a Landman az Oscar-díjas Billy Bob Thornton főszereplésével november 20-án, szerdán debütál – kizárólag a SkyShowtime-on. A sorozat két epizóddal érkezik. A 10 részes első évad további epizódjai szerdánként jelennek meg. A sorozatot a Yellowstone társalkotója, Taylor Sheridan jegyzi.
 
A Nyugat-Texas egyik robbanásszerűen fejlődő városában játszódó Landman egy modern történet a szerencse hajszolásáról az olajfúrótornyok világában. A sorozat a „Boomtown” című 11 részes podcaston alapul, és az olajmunkások és olajhajhász milliárdosok történetét mutatja be, akik akkora fellendülést gerjesztenek, ami átalakítja az éghajlatot, a gazdaságot és a geopolitikát is.
Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!
Thornton mellett Demi Moore is folyamatos szereplő lesz, a visszatérő vendégszereplők között pedig Jon Hamm és Andy Garcia is látható. A sorozat a SkyShowtime egyre bővülő Sheridan-gyűjteményének új darabja. A kollekció olyan alkotásokkal büszkélkedhet, mint a 1883, 1923, Lioness, Mayor of KingstownTulsa King, Lawmen: Bass Reeves és a Yellowstone. A SkyShowtime standard előfizetés reklámokkal havi 1999 Ft, a Standard, reklámmentes előfizetés pedig havi 2790 Ft.