A Take-Two tegnap kiadta a negyedéves gazdasági jelentését, amitől elsősorban azt vártuk, hogy végre megjelenési dátumot kap a Grand Theft Auto V, ez azonban nem történt meg. A kiadó vezérigazgatója, Strauss Zelnick a befektetőknek elmondta, hogy jelenleg is megy a fejlesztést és jól haladnak, a megjelenési dátumról azonban még nem beszéltek. Ez azt jelenti, hogy a 2013-as gazdasági év felhozatalában nem szerepel a játék, s leghamarabb csak jövő márciusban, vagy az után érkezhet meg.

A gazdasági jelentésből továbbá kiderült, hogy az elmúlt három hónapban a nettó bevétel 226,1 millió dollár volt, ami kevesebb, mint a tavalyi eredmény (334 millió), és kevesebb, mint amit vártak. A kiadó szerint ez azzal magyarázható, hogy a Max Payne 3 és a Spec Ops: The Line a vártnál gyengébben teljesített, pedig előbbiből hárommillió példányt szállítottak ki a boltokba.

Az eredmények ellenére azonban a Take-Two bizakodóan várja a gazdasági év hátralévő részét, hiszen többek között jön a Bioshock Infinite, a Borderlands 2 és még több letölthető tartalom a Max Payne 3-hoz.