Levrov

Januári számunk levelezési rovatába az alábbi témákban várja Zak az írásaitokat: milyen játékok kerültek a fa alá, mire vágytatok idén karácsonykor, mi volt a legextrémebb ajándékotok, illetve a legjobb szilveszteri élményekről is mesélhettek. Hajrá, ragadjatok billentyűzetet!

Előző számunkban rengeteg hihetetlen jó játék kapott helyet, s mivel a lap tartalma véges, úgy döntöttünk, hogy nem fogunk remek alkotásokat két mondattal elintézni, így a mostani lapba is akadtak igen ütős címek, első körben itt a Gears of War, amit nyolc oldalon elemzünk nektek, és a nagyszerű Viva Pinata, ami gyermeki külseje ellenére az elmúlt időszak egyik legjobb menedzser/stratégiai játéka. Nagy dobásunk még az Assassin’s Creed bemutató a konzolos verzió alapján, elsőként csak a PC Guru hasábjain.

Sajnos az év legvégét és az új esztendő kezdetét jellemző uborkaszezon már most érezteti a hatását, de azért igyekeztünk minél több játékot letesztelni nektek. A nagy nevek mellett lesz még Tabula Rasa (MMORPG), Kane and Lynch (akció a javából), Painkiller Overdose (horrorisztikus lövöldözés), Sim City Társadalmak (városszimuláció új köntösben), BlackSite: Area 51 (szimpla FPS), SoF: Payback (a nagy előd kissé butuska verziója), továbbá akció, kaland, szórakozás minden mennyiségben (Beowulf, Asterix at the Olympic Games, Thrillville, Zoo Tycoon 2 kiegészítő, Lucky Luke és Empire Earth 3). Természetesen folytatódik interjúsorozatunk is, amely ezúttal a játékfejlesztés rejtelmeibe vezet be Titeket.

Bemutatóink között nem csak az Assassin’s Creed kapott helyet, de nyújtunk némi vásárlási tanácsadást a karácsonyi ajándékokat illetően is, és megosztjuk veletek a titkot, miképp lehet az emberből könnyedén világrekorder. A hardver rovatban az ilyenkor szokásos Digitális Feltámadás vár mindenkit, hasznos tanácsokkal és a PC Guru által legjobbnak talált vételekkel. Történelmi pillanatra is futotta az idei számban, hiszen a Guru történetében először jelentkezünk négy oldalas Levrovval, remélhetőleg mindenki legnagyobb örömére (a következő számra választott témáinkat lásd a külön dobozban!).

Ezúttal is itt van még a plusz tizenhat oldalon érkező konzolrovat, amelyben helyet kapott a Burnout Paradise, a Midnight Club: Los Angeles, a Metal Gear Solid 4, a Naruto, a Super Mario Galaxy és még sok egyéb érdekes cím.

Idén az utolsóA DVD kicsit szűkölködik most videókban, ami főleg annak köszönhető, hogy ismét két teljes játékkal kedveskedünk nektek: szavazásunkon a Rush for Berlin győzött nagy fölénnyel, és mindezt még megfejeltük az abszolút könnyed szórakozásnak számító Dream Pinball 3D-vel. Külvilág videókkal tehát ezúttal nem találkozhattok, de review-k terén megnézhetitek a Witcher, a Gears of War, a SoF: Payback és a Kane and Lynch című alkotásokból készült anyagainkat.

Karácsonyi szám lévén igyekeztünk ráerősíteni az ajándékozási hangulatra, apró játékok segítségével PC-s és konzolos címeket sorsolunk ki közöttetek, amihez nem kell mást tennetek, mint elküldeni egy e-mailt a lapban található címekre. Keressétek a nyereményjátékokat, és legyetek gazdagabbak egy Kane and Lynchcsel, egy Társadalmakkal, Viva Pinátával, vagy olyan konzolos címekkel, mint a Viva Pinata: Party Animals, illetve  a korábban tárgyalt Mass Effect!

Mindezek után most akár bele is kukkanthattok a magazinba virtuálisan is, ha a lenti hivatkozásra böktök. Kívánunk jó szórakozást mindenkinek a Guruhoz, és mellé kellemes ünnepeket!