• Henry Cavill elárulta, hogy Daniel Craig utolsó vetélytársa volt James Bond szerepéért
  • Úgy véli, akkor nem állt készen a dologra, míg Craig kiváló alakításokat nyújtott

Henry Cavill nem szűkölködik a karakteres szerepekben, a Vaják sorozat főszerepe, Superman jelmeze és Sherlock Holmes alakja után neve felmerült a Hobbs és Shaw 2 kapcsán is, míg sokan Daniel Craig utódjaként látnák szívesen a brit színészt James Bond bőrében. Utóbbi nem is olyan elrugaszkodott vélekedés. Cavill friss interjújában maga mesélte el, hogy a Bond széria alkotói tizenhat éve őt és Craiget szemelték ki a szerepre, de az utolsó körben kollégájának szavaztak bizalmat.

henry-cavill-with-a-gun-in-the-man-from-uncle.jpg
(Cavill Az U.N.C.L.E. embere főszerepében. A kép forrása: Screen Rant)

„Azt mondták, hogy közel vagyok [a szerephez]. Azt mondták, hogy […] csak én és Daniel maradtunk, és én voltam a fiatalabb lehetőség. Természetesen Danielt választották, ami szerintem kiváló döntés volt. Valószínűleg nem álltam készen akkoriban, Daniel viszont nagyszerű munkát végzett a filmekben, ezért örülök a döntésnek. Izgalmas kaland volt akkoriban, ami határozottan előrelendítette a karrieremet. Ez volt a dolog kulcseleme” – nyilatkozta Cavill.

Ki lesz a következő Bond?

A találgatás továbbra is zajlik, hogy Craig után ki veszi majd át a 007-es szerepét, a döntésre azonban nem a közeljövőben kerül sor. Barbara Broccoli, a franchise vezetője elárulta, hogy egyelőre nem foglalkoznak a kérdéssel. Elejét véve a rosszmájú pletykáknak, leszögezte, hogy a befutó mindenképp férfi lesz, aki azonban lehet színesbőrű is, amennyiben brit nemzetiségű. A sajtóban Cavillé mellett felmerült Idris Elba, Tom Hardy és a Bridgertonból ismert Regé-Jean Page neve is. Ti kit választanátok? Írjátok meg kommentben!