• Januárban kezdődik Törökországban Guy Ritchie II. világháborús kémfilmjének forgatása
  • Brit elitalakulatot vetnek be Németországban, hogy belülről bomlasszák a birodalmat
  • Főszerepben Henry Cavill (Az acélember) és Eiza González (Nyomd, Bébi, nyomd!)

Guy Ritchie nagyszabású kémthrillere, a Jason Statham, Aubrey Plaza és Hugh Grant főszereplésével készült Fortune hadművelet premierjét lassan egy éve halasztják, a brit rendező azonban bőszen dolgozik új produkcióin. Mint az utóbbi években tette, úgy tűnik, a jövőben is igyekszik megosztani munkáit az akciófilmes zsáner és a szerzői jellegű alkotások között.

Előbbi csoportba sorolható a már utómunkálatok alatt lévő The Interpreter című afganisztáni túszthriller, a 2025-ben bemutatni tervezett Aladdin 2 és az élőszereplős Herkules, amik mellett az Úriemberek alapján készült sorozat és a The Ministry of Ungentlemanly Warfare című háborús kémfilm gyarapíthatja a sajátos Ritchie-univerzumot.

The Ministry of Ungentlemanly Warfare

Tarantino Becstelen brigantykját idéző nagyszabású vállalkozásnak tűnik a Jerry Bruckheimer producersége alatt készülő opusz. A Damien Lewis kacifántos című regénye, a Ministry of Ungentlemanly Warfare: How Churchill’s Secret Warriors Set Europe Ablaze and Gave Birth to Modern Black Ops alapján íródott film forgatása januárban kezdődik Törökországban.

1939-ben járunk, amikor a hitleri Németország elkezd terjeszkedni a kontinensen. Churchill kijelenti, hogy félre kell tenni az úriemberi normákat, és egy korlátlan jogkört élvező titkos alakulatot küld a harmadik birodalom szívébe, hogy ott számoljon le az ellenséggel.

henry.jpg
(Henry Cavill, Eiza González, Guy Ritchie és Jerry Bruckheimer. A kép forrása: Deadline)

A főszereplők

Ami a stábot illeti, egyelőre csupán két tagját ismerjük a színészgárdának. Biztosan kamera elé áll a Superman és Sherlock Holmes jelmezében hamarosan visszatérő, Ríviai Geralt szerepét viszont átadó Henry Cavill, illetve Eiza González (Nyomd, Bébi, nyomd!Rohammentő és a Fontos vagy nekem). Ti melyik Guy Ritchie filmet várjátok a legjobban? Írjátok meg kommentben!