• Hamarosan Early Accessbe lép a Have a Nice Death
  • Amiben a Halált irányíthatjuk
  • Akinek meg kell reguláznia az alkalmazottait

A tavalyi The Game Awardson mutatkozott be a Have a Nice Death, a melyben a halál ráunt a munkájára, és megalapította a Death Inc.-t, remélve, hogy kiszervezheti a mindennapos melót, ő meg végre kipihenheti magát. A tervbe aprócska számítási hiba csúszott. Legjobb végrehajtói, a lelkek gyűjtésével megbízott Sorrow-k ugyanis fontosabbá vált a mennyiség, mint a minőség, így tömegével kaszálták le az embereket.

Ezzel egyrészt sárba tiporták a Death Inc. cégpolitikáját, és ami még rosszabb, rengeteg papírmunkával halmozták el szegény Halált, aki eztán már nem is reménykedhet a pihenésben. Ehelyett magához kell vennie kincstári kaszáját, és végig kell járnia alvilági vállalatának összes osztályát, hogy emlékeztesse alkalmazottjait, ki az ura életnek és halálnak.

A Have a Nice Death az Unruly Heroes-t is jegyző Magic Design Studios alkotása, egy 2D-s, roguelike, hack 'n' scythe akciójáték, amiben a Halált irányítva kaszálhatjuk le rakoncátlan alkalmazottainkat. A játék március 8-án lép be az Early Accessbe.