• Hamarosan elkészül a Broken Age Act 2
  • Már bétaállapotban van a játék
  • Az utolsó simítások és hibajavítások vannak hátra
  • A tavasz végén jelenhet meg a játék

Úgy látszik, hogy a Double Fine idén tavasszal, három évvel a projekt megkezdése után, el fog készülni a Broken Age-dzsel. A csapat vezetője, Tim Schafer videó formájában közölte, hogy a szinkront rögzítették, a játékmenet programozását pedig befejezték, így a játék bétaállapotúnak tekinthető. A csapat most már a végső simításokkal és a hibajavításokkal foglakozik, vagyis közel a finis -- azt persze nem mondta, hogy pontosan mikor lesz a premier, de a tavasz végét célozzák.

Schafer azt ígérte, hogy most már gyakrabban jelentkeznek frissítésekkel, többek között arról, hogyan állnak a támogatók jutalmai (gyűjtői kiadás, művészeti album), milyen lesz a dobozos verzió, és már úton van a fejlesztést dokumentáló sorozat következő része is. Ezekről mind hallani fogunk hamarosan.

A videóban továbbá Schafer kitért egy kicsit a Peter Molyneux körül történt eseményekre, amiket személyesen túlzásnak tart. Arról van szó, hogy a Godus nagyon rosszul áll, több eleme is hiányzik, emiatt pedig a játékosok mind Molyneux-t, mind a családját megfenyegették. A tervező ezek után közölte, inkább nem ad több nyilatkozatot a sajtónak.