Bár eredetileg rögtön streamingre szánták, végül mégiscsak mozikban mutatták be Tim Burton 1988-as kultuszfilmjének a folytatását, a Beetlejuice Beetlejuice-t, és ez utólag nézve kifejezetten bölcs döntés volt: a második rész eddig összesen 375 millió dollárt hozott a kasszáknál, ezzel az idei év egyik legnagyobb meglepetése lett. A kritikák nagyrészt pozitívak, és a közönség is elégedett a megkésett folytatással. A bemutatóra szeptember 5-én került sor, szóval lassan 1 hónap eltelt a premier óta – így nincs más hátra, mint az otthon melegébe is elhozni Michael Keaton, Winona Ryder és Jenna Ortega őrülten humoros ámokfutását.

A Beetlejuice Beetlejuice október 8-tól lesz megvásárolható digitálisan, 4K Ultra HD felbontásban 24,99 dollárért, a Prime Video, az Apple TV és más video-on-demand platformokon, természetesen Amerikában. A film természetesen fizikai formátumban is megjelenik: DVD-n, Blu-rayen és 4K Ultra HD változatban november 19-től zsákolhatjuk be az alkotást, utóbbihoz jár majd egy csinos steelbook is. A lemezes kiadásokon egy sor extra tartalom kap majd helyet, mint például kulisszák mögötti dokumentumfilmek a folytatás készítéséről és a stop-motion animáció megvalósításáról.

De ez még nem minden! A film soundtrackje megvásárolható lesz bakeliten, a Waxwork Records gondozásában. A streaminges premierre egyelőre még várnunk kell, de addig újranézhetjük például az első részt, ami egy ideje már elérhető az HBO streamingplatformján, a Maxon.

Borítókép forrása: DiscussingFilm