• Nyáron érkezik meg az Immortals of Aveum
  • Az Ascendant Studios varázslatos FPS-e

Az eredeti Dead Space és három Call of Duty-játék kreatív igazgatójaként is ismert Bret Robbins új stúdiójának első címében lőfegyverek helyett különböző mágikus csapásokat vághatunk majd ellenfeleink arcába, a játék megjelenését pedig ugyan már idő előtt leleplezte billbli-kun, időközben hivatalosan is megerősítést nyert. Az Ascendant Studios ugyanis egy látványos kedvcsináló kíséretében bejelentette, hogy az Immortals of Aveum 2023. június 20-án fog megérkezni PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

Mivel az Electronic Arts kiadásában jelenik meg nem lett volna meglepő, ha mikrotranzakciókat és más finomságokat is az arcunkba tol a játék, de a helyzet jelenlegi állása szerint nincs tervben semmi battle pass vagy hasonló, sőt, az Immortals of Avenum többjátékos módot egyáltalán nem fog tartalmazni. A fejlesztők ezek helyett inkább állítólag körülbelül 25 órás kampányára koncentráltak, melyben egy pusztulás szélén álló világot kell megmentenünk Jak szerepében több, mint 25 varázslatot elsajítítva és fejlesztve, miközben Aveum múltjának rejtélyeit kutatjuk.

Gondolkodtál már azon, milyen lenne egy fantasy világba helyezett Call of Duty? Ilyen! Ha érdekel az Immortals of Aveum, a Konzolvilág kínálatában megtalálod.