Halo: Reach

A Bungie utolsó Halója vészesen közeleg, s lehet, hogy jobb lesz az összes eddigi epizódnál. A Gamescom Microsoft által tartott Games Day eseményén a szerencsések élesben is kipróbálhatták a játékot, nekünk azonban meg kell elégednünk a legfrissebb trailerrel. Egy biztos, ilyen bagázst még nem hordott hátán egy bolygó se.



A Halo: Reach szeptember 14-én jelenik meg, kizárólag Xbox 360-ra. Érdekesség, hogy aki most rendeli elő az 576 üzleteiben, az ajándékba kap hozzá egy Halo: Warst is.

Crysis 2

Noha ma már egyszer foglalkoztunk a Crysis 2-vel, most újabb játékmenet-videó látott napvilágot róla, ezúttal a többjátékos módról. Az egészet élőben játszották az EA sajtókonferenciáján, a játék bejelentése óta először PC-n. Alant meg lehet tekinteni a harcot.


Bulletstorm

Az FPS-eknél maradva újabb videóanyag érkezett a brutális Bulletstormból is. A szintén EA által kiadott játék iszonyatosan keménynek tűnik, jól hozza a fejlesztő People Can Fly stílusjegyeit. Ne feledjük, ezek a srácok voltak, akik elkészítették a zseniális Painkillert is!



A Bulletstorm -- a többi nagy FPS címhez hasonlóan -- lecsúszik 2010-ről, és csak jövő február 22-én kerül boltokba PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

Medal of Honor

Az új MoH is képviseltette magát egy klassz trailerrel, melyben valódi egységek tagjai igyekeztek népszerűsíteni a játékot. Nem sok durva jelenet van benne, de a hangulat jópofa, hála a sok kitakart arcú, marcona pasasnak.



A Medal of Honor október 15-én jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra is, sőt, a közelgő Battlefield 3 bétához is ez a játék a kulcs.

FIFA 11

A EA focisorozatának legújabb része remek trailerrel ünnepeltette magát a GC-n, elég csak megnézni a sok látványos beállítást és meghallgatni a szuper zenét. Hát igen, ezt nagyon profin nyomja az EA.


A FIFA 11 október 1-én jelenik meg Európában, vadiúj grafikus motorral, ami valljuk be, már ráfért a sorozatra. A platformokat fel se sorolom, jó, hogy Atari 2600 port nem készül belőle.

BRINK

A BRINK-et vagy egy emberöltő óta várjuk, de csak nem akar jönni. A fejlesztők mindenesetre kiadtak egy videót a GC alkalmából, melyben a látványos akció mellett a környezettel való interakció fontosságát hangsúlyozzák.



Igen, a grafika még mindig a Doom 3 motorjával működik, és igen, még mindig nagyon durván fest. De azért jó lenne már idehaza tolni, a fenébe is! Olvassa ezt valaki a Bethesdánál?

Dance Central

Ne tessék röhögni, a Kinect talán legmókásabb játékáról van szó. A táncszőnyegezés jövőjeként is felfogható Dance Central nem csak hogy működik, de nagyon élvezetes is. Legalábbis a videók és a beszámolók alapján, az itthoni kipróbálására még várnunk kell egy keveset...


Metroid: Other M

Az új Metroid kakukktojás, lévén a Nintendo nem képviselteti magát az idei kiállításon, de azért a marketinges csapat úgy időzítette ezt az interaktív trailert, hogy pont az események sűrűjében jelenjen meg. A feladatunk ebben a videóban az, hogy időről időre átvegyük az irányítást Samus felett, így értve meg az újfajta kontrollrendszer működését. A játék persze Wii exkluzív.