PC

Itt a második videó az Elite: Dangerousből. Bár sokat nem látunk a játékból pár háttéren kívül, David Braben igen lelkesen magyaráz új gyermekéről. Reméljük, összejön a kickstarteres gyűjtés.



Egy biztos: a Star Citizennek nem kell aggódnia az előzetes bevételek miatt, mert a projekt átlépte a 4,5 millió dolláros álomhatárt is -- ez a gyakorlatban 60 új csillagrendszer implementálását jelenti. Még hátra van egy teljes nap, és ha összejön az 5 millió, akkor 50 újabb küldetéssel bővül a kampány.

Utolsó űrszimulátoros hír, meg lehet nyugodni: megjelent a Sins of a Solar Empire: Rebellion 1.1-es javítása, benne 40 új pályával.

Ingyenessé vált a Star Wars: The Old Republic. A letöltésért erre tessék!

Ideiglenesen elérhetetlenné vált a GTA: Vice City a különböző internetes áruházakban. Az ok: a Rockstar Gamesnek jogi gondjai támadtak Michael Jackson Wanna be Startin’ Something című dalával. A dolog nem érinti a közelgő mobilos megjelenést, noha az említett szám minden valószínűség szerint kimarad a repertoárból.

Gyönyörű lesz a PC-s Assassin's Creed III. A Ubisoft ígéretei szerint a textúrák legalább kétszer magasabb felbontásban tündökölnek minden felületen -- megjelenés november 23-án esedékes.

Assassin's Creed III JátékképekAssassin's Creed III JátékképekAssassin's Creed III Játékképek

Megérkezett a Minecraft 1.4.4-es javítása, mely főleg hibák kiküszöbölésére megy rá.

Új videón mutatkozik be a Far Cry 3 szigetvilága. Lassan mindent elborít az őrület!



Megjelent a Tropico 4 Megalopolis című DLC-je. A 4 eurós, Steamen megvásárolható csomag nagyobb város megépítésének lehetőségét, új épületeket, javított gazdasági rendszert, nagyvárosi kihívásokat (pl. munkanélküliség) és polgármesteri ruhát foglal magába -- önön a világ szeme, El Presidente!

Ez történt... (2012. - 46. hét)

A Scriblenauts: Unlimited előrendelői különleges Team Fortress 2 sapkákkal gazdagodnak -- kár, hogy a játék a mi régiónkban nem elérhető. Mindegy, alant egy vicces kép, hadd fájjon a szívünk.

Ez történt... (2012. - 46. hét)

Új képek láttak napvilágot a The Elder Scrolls V: Skyrim Dragonborn című DLC-jéből. A sztori szerint Solstheim szigetére látogatunk el, ahol összetűzésbe kerülünk a területet uraló dark elfekkel. Kapunk új képességeket, tanulhatunk új varázslatokat, és persze egy sor küldetésben is részt vehetünk. Megjelenés decemberben Xbox 360-ra, később PC-re, majd PS3... ha... hahahaha!

The Elder Scrolls V: Skyrim JátékképekThe Elder Scrolls V: Skyrim JátékképekThe Elder Scrolls V: Skyrim Játékképek

The Elder Scrolls V: Skyrim JátékképekThe Elder Scrolls V: Skyrim JátékképekThe Elder Scrolls V: Skyrim Játékképek

The Elder Scrolls V: Skyrim JátékképekThe Elder Scrolls V: Skyrim JátékképekThe Elder Scrolls V: Skyrim Játékképek

The Elder Scrolls V: Skyrim JátékképekThe Elder Scrolls V: Skyrim JátékképekThe Elder Scrolls V: Skyrim Játékképek

Íme a StarCraft II: Heart of the Swarm Collector's Edition kiadásának tartalma. A játék jövőre jelenik meg -- a képre kattintva nagyban is megcsodálhatjátok a minden bizonnyal méregdrága pakkot.

Ez történt... (2012. - 46. hét)

Az Overhaul Games lemondott a Kickstarteren támogatott új Baldur's Gate ötletéről, igaz, a játékot így is, úgy is el akarják készíteni.

KONZOL

Minden bizonnyal a legfontosabb konzolos hír, hogy helyi idő szerint 18-án éjfélkor elstartolt az Egyesült Államokban a Wii U! Az első nextgen konzol premierjét százak várták az utcán, ahol az amerikai Nintendo elnök, Reggie is haknizott egy sort. Nálunk november 30. a bűvös dátum.

Wii U

És ha már Wii U: a Mass Effect 3 Omega DLC-je nem lesz elérhető a gépre a játék megjelenésétől fogva, sőt, lehet, hogy utána sem, bár a BioWare Twitteren azt üzente a csalódott rajongóknak, hogy "soha ne mondják, hogy soha".

A lelkes amerikai horrorrajongók már minden bizonnyal könnybe lábadt, vörös szemekkel ülnek a tévé előtt, és a ZombiU-ban küzdenek a túlélésért. Íme egy exkluzív játékmenet-videó, kedvcsinálónak.



Friss videót kapott a Ninja Gaiden 3: Razor's Edge Edition, mely természetesen Wii U exkluzív.



Amerikában a Microsoft egy különleges Xbox 360-nal ünnepli az Xbox Live fennállásának 10. évfordulóját, melyet ingyen küldenek ki a legrégebb óta Live-ot használó gamer veteránoknak. Sajnos mi, európaiak kimaradunk a jóból, de gyönyörködni azért még szabad.

Ez történt... (2012. - 46. hét)

Hatalmas Assassin's Creed III javítás várható a jövő héten Xbox 360-ra és PS3-ra. A PC-s változatban ez elméletileg alapból megtalálható lesz.

Japánban a 3DS 47:1 arányban múlta felül a PS Vita eladásait. Aúcs.

Íme a Call of Duty: Black Ops - Declassified tévéreklámja. Hát izé.



Yakuza 5: Íme a történet trailer, de persze japánul.


EGYÉB

Új verzióval jelentkezik a 2008 óta létező OldUnreal nevű mod, mely a klasszikus, Epic által fejlesztett, 1998-ban megjelent Unrealt igyekszik gatyába rázni: még okosabb mesterséges intelligencia, még kevesebb programhiba, DX9-es grafikai támogatás... szóval minden, mi szem-szájnak ingere. Letölteni innen lehet.

A PC Gamer ismét előrukkolt egy jópofa listával: most a tíz legjobb kooperatív Portal 2 pályát gyűjtötték össze nekünk.

Maradnak a 18+-os játékok az ausztrál piacon. Az ottani játékosok most minden bizonnyal nagyot sóhajtanak.

Íme a DotA 2: The International 2012 című rövidfilm.





A jövő héten ezek a játékok fognak megjelenni:

  • PlayStation All-Stars Battle Royale (PS Vita, PS3)
  • Persona 4 Golden (PS Vita)
  • Hitman: Absolution (PC, PS3, Xbox 360)
  • The Walking Dead: Ep. 5. (PC, PS3, Xbox 360)
  • Rise of the Guardians (Xbox 360)
  • Assassin's Creed III (PC)


A hét kérdése: Megveszed a Call of Duty: Black Ops II-t?