Az esküvői ültetőkártya szerepe ebben a folyamatban talán elsőre nem tűnik túl fontosnak, ám valójában több ponton is jelentősége van. Az ültetőkártyák segítenek abban, hogy a vendégek megtalálják a számukra kialakított helyet, és emellett egyedi és különleges elemei az asztal dekorációjának.

Miért fontosak az ültetőkártyák?

A múltban az volt a megszokott, hogy a vendégek ott foglaltak helyet az esküvőn, ahol neik jól esett. Ám ez a nézet megváltozott, mert segítségükkel elkerülhetjük az esetleges kellemetlenségeket, például ha olyan személyek kerülnének egy asztalhoz, akik nem ismerik egymást, vagy netán ellenségek. 

Interneten keresztül is beszerezhetők

A modern technológia lehetővé teszi számunkra, hogy szinte minden esküvői kelléket online rendeljünk meg, beleértve az ültetőkártyákat is. Vannak cégek, pl. a Place of Cards, akik kifejezetten erre specializálódtak, így biztosak lehetünk a minőségben. 

Az online rendelés  egyszerű, gyors és kényelmes, ami nagy könnyebbséget jelent készülődés alatti, amúgy is kapkodós időszakban. Rengeteg sablon közül választhatunk, amelyek segítenek abban, hogy az esküvőhöz  leginkább passzoló kártyát készíthessünk. 

placeofcardscom-2024-szeptember-linkmarketing-1.jpg

Hogyan lesz tökéletes az ültetőkártya?

Az első lépés, hogy kiválasztjuk a megfelelő sablont. Az interneten több száz, akár ezerféle lehetőség közül választhatunk, így biztosan megtaláljuk azt, ami leginkább illik az esküvő témájához. 

Ha például egy rusztikus, vintage stílusú eseményt tervezünk, akkor választhatunk egy természetes, fából készült hatású kártyát, amit apró virágminták díszítenek. Ha modern  esküvőt tartunk, akkor egy egyszerű, letisztult sablon lehet a legjobb választás, esetleg geometriai mintákkal vagy elegáns arany részletekkel.

Miután kiválasztottuk a sablont, hozzáadhatjuk a vendéglistát. Itt fontos, hogy figyeljünk a nevek pontos megadására, hogy elkerüljük a félreértéseket vagy a helytelen írásmódot. 

Minden vendég neve mellett lehetőségünk van megjegyzéseket is hozzáfűzni az étkezéssel kapcsolatban, így jelezhetjük, ha valaki például vegán, vegetáriánus vagy gluténérzékeny. Ez segít a vendéglátóknak, hogy mindenki számára megfelelő fogást szolgáljanak fel, és biztosítja, hogy a vacsora minden részlete tökéletes legyen.

Az online rendelési folyamat végén, amikor minden adatot pontosan megadtunk, és a sablon is tökéletesen illik az esküvő hangulatához, egyszerűen megrendelhetjük a kártyákat. Az ültetőkártyák beszerzése ily módon nagyon egyszerű. Ha megvan a vendéglista, mindössze néhány kattintás, és nincs is rá többé gondunk.