Biztos emlékeztek arra az ősöreg videóra, amiben a kissrác szabályosan ideg-összeroppanást kap, mikor meglátja, hogy karácsonyra egy Nintendo 64 konzolt kapott. Nos, nem csak ő tud ennyire örülni egy karácsonyi ajándéknak, hanem az alábbi gyerkőc is, aki szüleitől egy Nintendo Wii U-t kapott. Úgy látszik, csak a Nintendo tud ilyen extrém reakciót kiváltani az emberekből.



Apropó Nintendo és karácsony: 14 évvel az ominózus Nintendo sixty-foooouuur videó elkészülése után a két főszereplő, Brandon és Rachel Kuzma feltöltötte a felvétel eddig nem látott részeit. Itt már a kölykök lecsillapodtak egy cseppet, de nagyon örülnek a két mellékelt játéknak. Brandon egyébként egy ruházati boltnál dolgozik, Rachel pedig fotós lett.



Ha arra vágysz, hogy a Far Cry 3 realisztikusabb legyen, Panzerjager1943 a te embered. A Ubisoft fórumán is tevékenykedő játékos elkészítette a Realism modot, ami kifejezetten azzal a céllal jött létre, hogy alaposan megfingasson mindenkit, aki kipróbálja. Minden fegyver tulajdonsága valódi adatok alapján lett módosítva, ami azt jelenti, hogy növekedett a hatótávolság, viszont nehezebb célozni, hiszen a lövedék tömege, a visszarúgás, s maga a fegyver típusa és tömege is számításba lett véve. Ezen felül változott a tüzelési sebesség, a tárkapacitás, és a kiegészítők felszerelhetősége is.

Az Achievement Hunter csapata imádja a Xbox 360-ra írt Minecraftot, s idejük nagy részét azzal töltik, hogy különböző építményeket készítsenek. Most például a Super Mario Bros. 1-1-es pályáját húzták föl.



A Dishonored reklámjaiban központi szerepet kapott, a játékost extra tulajdonságokkal felvértező maszkot meglepően kevésszer láthatjuk magában a programban, de sebaj, mert a Technically Magic Effects csapatának köszönhetően most addig gyönyörködhetünk az Arkane Studios hivatalos adatai alapján tökéletesen lemásolt maszkban, ameddig csak a kedvünk tartja.

Dishonored

DishonoredDishonoredDishonored

Dead End Thrills végre frissítette az oldalát. A gyönyörű képlopatok készítésére szakosodott játékrajongó ezúttal a Minecraftnak esett neki, s készített pár nagyon szép képet, amit akár nyugodt szívvel használhatunk háttérképnek is.

MInecraft

MInecraftMInecraftMInecraft

Manapság már nincs menekvés a dubstep elől, hát még akkor, ha a reaperek is ezt vetik be. A Rig nevén ismert Soundcloud felhasználó a galaxist leigázó gépek hangeffektjeiből készített zenét.


A Pop Culture Shock a jövő év második negyedében egy óriási, 50 cm magas Kitana szobrot fog piacra dobni, amiért rendesen el is kérik a pénzt. A szimpla kiadás, mely már most elfogyott, 355 dollárba kerül, míg a harcos arcát is mutató, szintén elkapkodott limitált kiadás 365 dollárt kóstál.

Mortal Kombat Kitana szoborMortal Kombat Kitana szoborMortal Kombat Kitana szobor

Valahogy így néznének ki a pokemonok, ha Tim Burton veszi őket kezelésbe. A The Tim Burton x PKMN Projectnek Vaughn Pinpin állt neki, akinek az a feltett célja, hogy elkészítse az eredeti 151 pokemon kicsavarodott változatát. Eddig 41 készült el.

PokemonPokemonPokemon