Érdekességek a hétvégére a rovatunkban az elmúlt hét nap hírértéket nem tartalmazó, de szórakoztató, lenyűgöző vagy éppen vicces apróságairól (videók, képek, történetek) emlékezünk meg, a teljesség igénye nélkül.

A hét videója

Szóval van ez a video az Angry Birdsről, olyan videó, amiről nagy magabiztossággal jelenthetem ki, hogy az olvasóink nagy része nem látta, ami nagy kár, ugyanis felejthetetlen élménnyel gazdagodik az ember -- legalábbis én még mindig a hatása alatt vagyok, pedig láttam már ezt-azt a neten.

Arról van szó, hogy a Double Twins csapata csinált egy élőszereplős Angry Birds videót fegyverekkel, testfestéssel, meg szexi ázsiai nővel, de ennél többet nem akarok mondani, inkább csak nézzétek ezt a tömény őrültséget.

A GTA sorozat sok botrányt szült már a fennállása során, s ezek nagy része azzal hozható kapcsolatba, hogy az erkölcscsőszök meggyőződése szerint a Rockstar méltán népszerű sorozata pszichopata gyilkosokat nevel a kisiskolásokból. Nos, a Nacho Punch megtalálta erre a problémára a választ a GTA for Kidsszel, ami nem más, mint a sorozat gyerekbarát változata. Íme:

Mint kiderült, a GTA 5-ben repülésre képesek a BMX-ek. Ehhez nem kell más tenni, mint feltekerni a térkép legmagasabb pontjára, Mt. Chiliadra, majd pedig levetni magunkat róla, miközben az analóg kart magunk felé húzzuk. Az eredmény egy siklórepülőként viselkedő, egészen nagy távokat átszelő, emelkedésre is képes kerékpár lesz. Egyszer próbáljátok ki ti is!

Nem mindenki lehet penge videojátékokból.

dankey-kang.jpg

Kora ellenére a modderek még mindig foglalkoznak a Bully: Scholarship Editionnel, a legérdekesebb futó projekt kitüntető címe pedig mindenképpen a Bully: Zombie Editionnek jár, melynek már a nevéből is kitalálható, hogy miről van szó.

A megjelenési dátum nélküli modifikáció a PC-s játék alapos átalakítása lesz, tele zombikkal, átszabott pályákkal és játékmenet-elemekkel, sőt még egy új, bár egyelőre titkos történetet is átélhetünk.

Hogy ezen a héten se maradjunk cosplay nélkül, íme egy remek Skyrim-szett.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Snoop Dogg (Lion) lenne az utolsó zenész, akitől egy videojáték tematikájú klipet várnék, de Major Lazer közreműködésének köszönhetően sikerült meghazudtolni: a frissen megjelent Get Away látványában az elmúlt generációk oldalnézetes lövöldéit és a Pokémont vette alapul, az eredmény pedig egészen kellemes lett.