A Microsoft termékmenedzsere, Aaron Greenberg ma közölte a nagyérdeművel, hogy a mozgásérzékelő kamera a korábbi pletykáknak megfelelően 150 dollárba (jelenlegi árfolyamon kb. 33.500 Ft) fog kerülni, míg a játékokért a szokásos 60 dollár helyett csupán 50-et fognak elkérni.

Ennyibe fog kerülni a Kinect és hozzá a játékok

A november elején megjelenő Kinecthez kétféle módon lehet majd hozzájutni; önmagában a Kinect Adventures című, húsz különböző casual minijátékot tartalmazó programmal csomagolva, vagy egy 300 dolláros (itthon kb. 67.000 Ft) bundle formájában mely -- a már említett játék mellett – egy 4 GB-os flash alapú háttértárral ellátott Xbox 360-at Slimet is tartalmaz. (A csomagban található konzolt augusztustól külön is lehet majd kapni 59.900 forintért.)



A perifériáról érdemes még azt is tudni, hogy ha az új típusú Xboxhoz akarjuk kötni, csupán egy speciális kábelre lesz szükségünk, ám ha a régebbi modell van a birtokunkban, egy szabad USB portot és elektromos dugaljt kell találnunk a cucc beüzemelése előtt. Természetesen a szükséges kábeleket mellékeli a Microsoft.