Ezen a héten különleges világokba invitálnak minket a PS Store legérdekesebb játékai. A fények földje, egy világ, ahol semmi sem az, aminek látszik, és egy galaxis, ahol háború háborút követ. Lássuk, mikre csaphattunk le az elmúlt napokban.

star-wars-jedi-surviver.jpg

Strayed Lights (PS5, PS4)

A Strayed Lights egy rendkívül hangulatos akció-kalandjáték, méghozzá rengeteg harccal és egy bonyolult, rejtélyekkel átszőtt világgal. A programban egy apró, növekvő fényt alakítatsz, aki a transzcendenciát keresi. Felfedezhetsz túlvilági romokat és az izzó fák földjét, ahol pislákoló fények és világító árnyékok entitásai laknak.

Bramble: The Mountain King (PS5, PS4)

A Bramble: The Mountain King egy lenyűgöző és nyugtalanító utazásra kalauzol el. Bújj bele Olle, egy fiatal fiú bőrébe. Hősünk elindul, hogy megmentse nővérét, akit egy rettegett troll rabolt el. Bramble-ben viszont nem minden az, amilyennek látszik – ezen a furcsa földön, ahol kicsik és nagyok laknak, óvatosnak kell lenned, mert nem mindegy, mikor közeledsz valakihez, és mikor jobb, ha inkább elbújsz. Sok éhes és rosszindulatú fenevad leselkedik ezekben az erdőkben és barlangokban, vigyázz tehát a lépteidre...

Star Wars Jedi: Survivor (PS5)

Cal Kestis folytatja harcát a Galaxisban terjeszkedő Birodalom ellen a Star Wars Jedi: Survivorben. A főhős immáron nem padawan, hanem nagyhatalmú Jedi lovag, így mágnesként vonzza a sötét erők figyelmét. A harc egyre fokozódik, és Calnak el kell döntenie, meddig hajlandó elmenni a győzelem érdekében – valamint azért, hogy megmentse a hozzá közelállókat.

További megjelenések