Az esztétikus, komfortos, a trendeket figyelembe vevő, ugyanakkor a hely stílusához illő berendezések vonzóak, csábítóak, hosszabb maradásra bírhatják a vendégeket. Az igénytelen, kényelmetlen bútorok ugyanakkor negatívan hatnak, elriaszthatják a potenciális klienseket. Ebből is látszik, hogy a forgalom szempontjából is mekkora jelentősége van a kültéri bútorzatnak. Ne bízza a véletlenre, szerezzen be minőségi Nardi teraszbútorokat a Dublino kínálatából! Milyen szempontokat mérlegeljen?

Hangulatos terasz kialakítása

A vendégek meggyőzése, kényelme szempontjából nemcsak a felszolgált ételek és italok, valamint a kiszolgálás minősége, az ár-érték arány fontos tényezők az étterem üzemeltetői számára, hanem hogy a fogyasztáshoz milyen körülményeket biztosítanak. Minél magasabbra pozicionálja magát egy vendéglátóhely, vendégeinek annál nagyobb az elvárása minden téren, így az enteriőr és a terasz kialakítására is nagy gondot kell fordítani.

A kellemes hangulat az egyik elem, ami megfogja a látogatókat, de a komfort is legalább ilyen fontos szempont, hiszen minél több időt töltünk ülve, annál lényegesebb, hogy a székek és az asztalok kényelmesek legyenek. Az igazán jó teraszbútorok megfelelnek ezeknek a követelményeknek, így hozzájárulhatnak étterme sikeréhez. 

https-dublinohu-2024-marcius-cikk1.jpeg

Stílusnak megfelelő bútorok

A vendéglátóhely kialakítására, berendezésére gondot kell fordítani, hiszen ez lesz az első kapcsolódási pont a vendégek felé, így tisztában kell lenni azzal, mit szeretnénk feléjük sugározni. Fontos, hogy a célközönség igényeinek megfeleljenek, és ezt tükrözzük mind a hely megjelenésében, mind a szolgáltatásokban, ugyanis a vendégek pozitív élményei ezekből tevődnek össze.

Az étterembelső kialakítása mellett a terasz vagy kerthelyiség berendezésére is fordítsunk gondot, ott is teremtsük meg ugyanazt a miliőt. Számtalan stílusú, típusú, színű és méretű kerti bútor közül válogathatunk, azonban a minőséget mindig tartsuk szem előtt! A kültéri székek és asztalok esetében a tárolás kérdése rendkívül fontos, hiszen a téli hónapokban szinte biztosan, de sok étterem és kávézó esetében akár naponta kell elpakolni ezeket éjszakára. A könnyű, rakásolható, ugyanakkor strapabíró, időtálló és kényelmes műanyag bútorok jó választást jelentenek, és a dizájnról sem kell lemondani!

A teraszok díszei

A jól, a funkciónak megfelelően megválasztott székek és asztalok tökéletesen kiszolgálják a vendégek és a vendéglátók igényeit is. Pozitívan befolyásolják a hely hangulatát, segítségükkel kialakíthatunk elegáns vagy vidám hangulatú, mediterrán tengerpartokat idéző teraszokat, ehhez nagyszerűek lehetnek az olasz Nardi kültéri bútorai. 

Az egyszerű, letisztult vonalvezetésű, magas minőségű bútorok örök darabjai lehetnek a teraszoknak.