A megújult PC Guru Online alá egy teljesen új előfizető rendszert fejlesztettünk. Ennek célja, hogy minden előfizetőnk egy helyen hozzájusson az összes információhoz az előfizetésével kapcsolatban.

A fejlesztéseknek köszönhetően az oldalon keresztül mindenki értesítést kap előfizetésének aktiválásáról, a csekkek és a bónusztermékek kiküldésének pontos dátumáról, a Saját Menü Előfizetésem menüpontja alatt pedig látható lesz, hogy az előfizetéséből még hány lapszám van hátra; ugyanitt megváltoztatható az előfizető neve, címe, továbbá pár kattintással meghosszabbítható az élő előfizetés. Fontos továbbá, hogy a rendszer automatikusan értesítést küld, ha már csak egy lapszám van hátra az előfizetésből.

A Saját Menü alatt jelenleg még nem található meg az Előfizetésem opció, ennek az élesítésére várhatóan a jövő hét folyamán kerül majd sor.

Ahhoz, hogy a rendszer minden előfizető számára zökkenőmentesen működjön, csak annyit kell tenni, hogy azzal az e-mail címmel, amivel eddig az előfizetési ügyeket intéztétek, regisztráljátok egy felhasználót, így minden információ elérhető lesz az előfizetésetekkel kapcsolatban a rendszer aktiválását követően.

Amennyiben már regisztrált felhasználója vagy az oldalnak, akkor ellenőrizd, hogy azzal az e-mail címmel történt-e a regisztráció, amivel az előfizetési ügyeidet intézted, és ha nem, akkor kérünk, változtasd meg az e-mail címed az előfizetés adatbázisunkban lévőre (tehát arra a címre, amire korábban az előfizetéssel kapcsolatos kiadói levelek érkeztek). A regisztrációval, illetve az e-mail cím frissítésével mindenki jobban átláthatja az előfizetésével kapcsolatos eseményeket, és megkönnyítitek az előfizetéssel foglalkozó kollégáink munkáját is.