17:08 Na emberek, ennyi volt, lehet menni, inni egyet, mert ugyan Syndicate továbbra sincs, de a Battlefield 3-mal amúgy is tele lesz a naptárunk egy darabig. Köszi a figyelmet, a lenti hozzászólásokban várom az észrevételeket, később pedig kirakjuk a videókat (amint az EA megadja az elérést).

17:05 Ez a Caspian Border videó azon ritka alkalmak egyike, amikor nem lennék az Activision helyében... Aki ebbe bele tud majd kötni, az vagy vak, vagy fanboy.


17:04 Sugárhajtású gépek -- ez kemény menet lesz, kapaszkodjunk!

17:00 A szétforgácsolt oszlopokkal meg az intenzív tűzharccal olyan ez az utcai jelenet, mint a folyosós rész a Mátrixban.


16:59 Általában nem ragadtatom magam ilyenre, de atya-úr-isten, hogy néz ki ez a cucc!

16:57 Kooperatív játékmód élőben. A karakterek mozgása alapján filmet is nézhetnénk.


16:54 És akkor a lényeg: ahogy az előző update-ben látszott, a Battlefield 3 lelépni látszik a konkurenseket.

16:51 FIFA 12 így, FIFA 12 úgy -- én unom, nézzétek meg inkább
ezeket a képeket. Battlefield vs. Modern Warfare 3? Ez a meccs eldőlni látszik...  (A képeket köszi Wilsonnak.)

16:48 Aki izgult, hogy nem lesz FIFA 12, az megnyugodhat. Mérget, kötelet, pisztolyt letenni, főleg mert lesz valami olyan részlet a következő 3 percben, hogy leesünk a székről.

16:47 Érdemes lesz, akkora szörny van benne, hogy még Geronazzo Mária is csak bólogathat.


16:43 The Secret World -- ha valami, hát ez zseniális kell legyen. Csak végre legyen már valami a megjelenési dátumról is... A játékban nincsenek kasztok vagy szintek, de van egy mély képességalapú rendszer. Augusztus 26-tól béta-jelentkezés, 2012. áprilisban megjelenés! Így legyen ötösöm a lottón! (A trailert később megnézhetitek a www.thesecretworld.com -on.)

16:42 Mondtam már, hogy a Reckoning főszereplőjének amnéziája van. Nem? Biztos mert elfelejtettem...


16:40 Elaludni nem fogok, Ken Rolston üvöltözve mondja a lényeget: durva harc, hatalmas, veszélyes világ, milliónyi fegyver és tárgy. Mindez 2012. február 12-től.

16:37 Előre szólok: legutóbb olyan unalmas volt Londonban a Reckoning: Kindoms of Amalur bemutató, hogy majdnem elaludtam rajta. Bízzunk benne, hogy itt nem ez lesz. Hiába R.A. Salvatore, Todd McFarlane és Ken Rolston, ez az epikus high-fantasy cucc még könyörög, hogy dolgozzanak rajta.


16:35 Nagyon masszív tartalom lesz ebben az SSX-ben, jó az új online versenymód, bár valamiért úgy érzem, hogy nem ezzel a játékkal dönt majd Magyarországon eladási rekordot az EA.

16:32 SSX, a hódeszka-szimulátor. Három dolog fontos: 1. Nasa és  Google Earth felvételek alapján készített pályák; 2. kemény, villámgyors versenyek; 3. Social play (a haverjaiddal játszhatsz).


16:30 Az biztos, hogy a fegyverek effektjeivel sokat foglalkoztak, elég meggyőző ez a jelenet a nagy robot ellen (valakinek nagyrobot-fétise van a Bioware-nél).

16:29 Lássuk a Mass Effect 3-at! A reaperek jönnek, és csak te... Izé, ti... Izé, mi, Shepard parancsnok tudjuk megállítani őket. Muzyka szerint a ME3 Az Igazi Akció-RPG. Csak a döntéseinken múlik, hogy mentjük meg az univerzumot -- március 9-től. ME3: Squad Leader ingame video.


16:26 Elég hatékonynak tűnik a sok különböző karakterosztály együttműködése, szinte mindegyiknek van valami durva sebzést okozó meglepetése. Az első védelmi vonalon könnyen átjutottak, de a most megjelenő robot, amit egész civilizációk kipusztítására terveztek, kinyírja a csapatot. Hát igen, ez a játékmód a profiknak készül.

16:21 A közeljövőben nyílt béta hétvégéket terveznek. Érdemes lesz jelentkezni. Közben 8 fős kooperatív multi (operation, ahogy a játékban a raidet hívják majd). Valamelyik havas bolygó, bocs, nem figyeltem, de a nyolc fénykardos figura elég meggyőző.


16:19 SW: The Old Republic -- az előrendelések olyan jól mennek, hogy sok helyen már el is fogyott a Collector's Edition. Lássuk az új trailert. Németül. Gratulálok...

16:18 Dr. Ray Muzyka a színpadon, lássuk, mit kínál a BioWare. Warhammer Online: Wrath of Heroes -- ingyenes online PvP PC-re.


16:15 Hangulatos, ahogy a hófehér külső helyszín átvált a narancssárga lámpákkal megvilágított alagútra. Dinamikus kis versenyjáték lesz ez, bár játszani biztos izgalmasabb, mint nézni. JÓ ÉG, MEKKORA LAVINA VOLT A VÉGÉN!  November 18-án jelenik meg.

16:12 Rengeteg autó egyszerre, 3000 km út, sivatagok, hegyek, város, időjárási viszonyok (lavina, például). A demó havas úton kezdődik, 100 méter se kell, hogy elzúgjon előttünk az első lavina. Hát igen, a Frostbyte motor már bizonyított.


16: 11 Need for Speed: The Run. A trailer még mindig bámulatos.

16:10 NA VÉGRE! A trailer. Hihetetlen cselek, villámgyors az egész, iszonyatosan feszes játékmenettel.


16:08 A legjobb utcai focisokat kérték fel, hogy minél élethűbb mozdulatok legyenek a játékban. Lesz falpassz, gyors cselek. London, Tokió, Barcelona a helyszínek között.

16:05 Szép cselek, de a játék jobban érdekelne. Az EA Vancouver fejleszti, jövő év elején jön ki. A játékból még mindig nem láttunk semmit.


16:04 Elsőként egy új EA Sports cím -- FIFA Street. Hogy a játék milyen, azt nem tudni, élőszereplős videón méltatják az utcán focizókat.

16:02 Az óriáskivetítőn videomontázs mindenről, ami a következő egy órában jöhet. A speaker 10 játékot emleget.


16:01 Még nem kezdődött el, de a hírek szerint a Battlefield 3 zárja a show-t.

15:59 Kapcsolja ki mindenki a telefonját, kezdünk!


15:56 Még van négy perc, addig nézzétek meg az új King Arthur II trailert, amit most adott ki a Paradox.




15:52 Na, még 8 perc. Nagyon remélem, hogy nem hiába izgulok! Syndicate-et a népnek!


15:43, az újságírók fészkelődnek. Vajon megtudjuk az SW: The Old Republic pontos megjelenési dátumát?




11:30 van, még nagyjából 4,5 óránk van a kezdésig, de legalább van időnk pletykálni. Sajnos a közelmúltban volt pár eset (véletlenül vagy készakarva, sosem tudjuk meg), amikor egy régóta tervezett bejelentés előtt pár nappal valakik megszellőztették a várható nagy durranást, így az EA nemes egyszerűséggel hírzárlatot rendelt el ma délután 16:00 óráig, biztos információink tehát az előre be nem jelentett meglepetésekről nincsenek (az E3 előtt még nem ez volt a helyzet, azért is sikerült akkor a kiállítással egyszerre megjelenő lapszámba annyi exkluzív tartalmat betenni).

Ennek ellenére majdnem biztos, hogy ma végre bejelentik az évek óta pletykált Syndicate-et -- hogy folytatás lesz, vagy az XCOM-hoz hasonló reboot, nem tudni. Annyit azonban elárulhatok, hogy a játékot már tavasszal, az EA szokásos londoni sajtóeseményén is majdnem a közönség elé tárták, de aztán az utolsó pillanatban mégsem lett a dologból semmi (szó szerint: mikor itthon felszállt a gép, még úgy volt, hogy lesz, mire leszálltunk a brit fővárosban, kiderült, hogy törölték a programból). Szintén elég valószínű a FIFA-franchise bővülése, méghozzá a Street-vonal kap újabb lehetőséget. Nem lepődnénk meg egy Mirror's Edge-folytatáson sem, de azért mérget se vegyen rá senki. Ahogy Bon Jovi is mondta: Keep the Faith... (bocs).

Mass Effect 3 JátékképekBattlefield 3 JátékképekFIFA 12 Játékképek

Ezen túlmenően nyilván lesz egy halom új infó a már bejelentett játékokról, nagyon bízom abban, hogy kapunk valami újat a Battlefield 3-ból (és nem azt, hogy konzolon hamarabb jelenik meg, mint PC-n), nem bánnám, ha a Need for Speed: The Run mutatna valami csábítót, mert az E3-as videó hatalmas csalódás volt, a Mass Effect harmadik részéből is ideje lenne egy csokor képnek és videónak, ami bizonyítja a az eddigi nagy szavakat ("zseniális befejezés", "epikus lezárás", s a többi). Álljon itt egy lista, és közben majd lehet pipálgatni.

  • Battlefield 3
  • Burnout Crash
  • Dragon Age Legends
  • FIFA 12
  • FIFA Manager
  • Kingdoms of Amalur: Reckoning
  • Mass Effect 3
  • Need For Speed: The Run
  • Need For Speed Wold
  • SSX
  • Star Wars: The Old Republic
  • The Secret World
  • The Sims 3 Pets