A Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 bemutatójában fény derült egy eddig ismeretlen játékmódra, mely gyakorlatilag ugyanaz, mint a Gears of Warban nagy népszerűségnek örvendő horda mód. A célunk -- akár egyedül, akár egy haverunkkal együttműködve -- az, hogy túléljük az ellenfelek hullámait. Az ütközetek során a varázspálcánkkal támadó, illetve védekező varázslatokat használhatunk, valamint gránátok gyanánt különleges főzeteket is bevethetünk, ráadásul a Kinect-támogatásnak köszönhetően mindezt kontrollerek nélkül tehetjük meg.

Az új, Challenge játékmódot a Weesley testvéreket alakító James és Oliver Phelps mutatta be.

A Dead Space 2 PlayStation 3-exkluzív gyűjtői kiadása, benne a Dead Space Extractionnal és a Move támogatással kiegészített eredeti Dead Space-szel Európában is meg fog jelenni, mégpedig 2011. január 28-án.

A Need for Speed Hot Pursuit gyűjtői kiadásában két exkluzív kocsit találunk (Alfa Romeo 8C Competizione, Ford Shelby GT500), valamint idő előtt juthatunk hozzá négy másik (Audi TT RS Coupé, Chevrolet Camaro SS, Porsche Cayman S, Dodge Challenger SRT8) csodajárgányhoz.

Need For Speed: Hot Pursuit (2010) JátékképekNeed For Speed: Hot Pursuit (2010) JátékképekNeed For Speed: Hot Pursuit (2010) Játékképek

A PlayStation 3 tulajok már régóta könyörögtek ezért és most végre meg is kapták: 2011 januárjában a Sony erőgépére is megjelenik a Mass Effect 2. Ez első rész jelen állás szerint kimarad.

A rajongókat rendesen megosztó Dragon Age 2 Európában 2011 március 11-én fog megjelenni.

Az EA sajtókonferenciáján láthattuk először mozgás közben a Crysis 2 multiplayer módját. A bemutató során két, hat fős csapat ugrott egymás torkának egy New York-i felhőkarcoló tetején. A kissé unalmas játékmenet során láthattunk pár kivégző mozdulatot, légi támogatás, illetve azt is megtudtuk, hogy a stílusunknak megfelelő extra képességekkel láthatjuk el a ruhánkat, vagyis egyedi kasztokat hozhatunk létre.

A Bulletstorm megannyi ellensége közül az egyik legvisszataszítóbb a Burnout. Ez a minden emberi mivoltától megfosztott lény csak a testén sárgán világító pontok eltalálásával tér nyugovóra. Ellenük talán a leghatásosabb fegyver a Boneduster nevezetű új, négycsöves sörétes puska, mely távolról ellöki az ellenfeleket, közelről széttépi őket, túltöltve pedig leolvasztja a bőrüket.

A Bulletstorm fő főellensége a felhőkarcoló méretű Hegaton, amely a játék főhősére, vagyis ránk vadászik.

A november 19-én Wii-re, PlayStation 3-ra és Kinectre megjelenő EA Sports Active 2 nemzetközi reklámfigurája, aki majd sportolásra buzdítja az embereket, David Beckham lesz.

FIFA 11 JátékképekA FIFA 11 egyik nagy újítása, hogy a multiplayer meccseket lehetőségünk van 22 fő részvételével lebonyolítani. Minden mezőnyjátékost és a két kapust is (!) valódi emberek irányíthatják -- persze nem egyszerű a hálóőr szerepe, különösen egy online küzdelem során ezért a fejlesztők előálltak a Be A Goalkeeper móddal, amelynek során a mesterség minden csínját-bínját megtanulhatjuk az előttünk álló 15 szezon során.

A FIFA 11 kipróbálható verziója szeptember 16-án fog megjelenni amikor is kiderül, mi igaz abból a beígért rengeteg újításból.