Noha július 11-én véget ért a remek ajánlatókkal (ha nem hiszitek, nézzetek utána!) kecsegtető Steam Summer Sale, ez nem jelenti azt, hogy akciók nélkül maradtunk volna, sőt. A Ubisoft ugyanis azon melegében átvette a stafétát, és útjára indította a saját nyári vásárát, melynek kapcsán túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy elég ütősre sikeredett, mivel valóban fillérekért zsákolhatjuk be a cég legnagyobb sikercímeit, ahogy az újabb megjelenések árából is sikerült lefaragni egy jókora darabot.

A leárazás (egyik) legnagyobb sztárja egyértelműen a Far Cry 6, ami a sokadszorra újrahasznosított panelek miatt ugyan nem nyerte el teljesen a rajongók tetszését, ám most 90%-os kedvezménnyel, 59,99 euró helyett csupán 6 euróért (~ 2300 forint) pattanhat a kosárba. Ha netán még ez sem lenne elég jó ajánlat, a UBISOFT20 kuponkód beírásával további 20%-ot spórolhatunk a vásárlás során, így az említett cím akár 4,8 euróért is a miénk lehet – ez az opció szokás szerint most sem használható előrendelések, játékon belüli tartalmak, Ubisoft+, Rocksmith+, illetve Wallet feltöltés esetén.

far-cry-6-ubisoft-store-learazas.png

Persze nem a népszerű franchise legutóbbi felvonása az egyetlen, ami érdemes lehet a figyelemre, hiszen az Assassin's Creed Odessey is 90%-kal lett olcsóbb, 6 eurót pedig bőven megér 100+ órányi szórakozás, nemde? A sajnos eléggé csalódást keltő Ghost Recon Breakpoint szintén 6 eurót kóstál jelenleg, míg az Assassin's Creed Mirage 24,99 euróért (~ 9800 forint), az Avatar: Frontiers of Pandora 34,99 euróért (13 700 forint), a Skull and Bones 29,99 euróért (11 700 forint), az év egyik legnagyobb (pozitív) meglepetésének bizonyuló Prince of Persia: The Lost Crown pedig 23,99 euróért (~ 9400 forint) lehet a miénk. Természetesen lehetetlen lenne felsorolni a közel 150 (!) tételt tartalmazó Ubisoft Store Summer Sale összes tételét, így ha ez a néhány cím esetleg felkeltette az érdeklődéseteket, irány a cég digitális áruháza, ahol egészen július 25-ig tudtok válogatni az ajánlatok között.