Tudjátok már, hogy mit fogtok csinálni november 16-án és 17-én? Nem? Hát akkor most dőljetek hátra, kapaszkodjatok a sö... a széketek karfájába, mert bizony kihagyhatatlan ajánlattal érkezünk. Immár hivatalos ugyanis, hogy 2024 őszén visszatér Magyarország egyik legnagyobb gamer rendezvénye, jön az őszi Telekom PlayIT Show, aminek ezúttal is Budapest és a HUNGEXPO ad otthont.

Telekom PlayIT Show keretében számos új és izgalmas programmal találkozhatnak a látogatók. Az egyik kiemelkedő esemény a T-Esport Bajnokság lesz, amely két napon keresztül várja az érdeklődőket. A Counter-Strike 2League of LegendsBrawl Stars és EA Sports FC 24 játékok bajnokságainak összdíjazása 100 ezer euró, a selejtezőkre pedig még akár most is jelentkezhetsz.

tecbanner1.jpg

Természetesen a szokásos PlayIT programok sem maradnak el, és néhány újdonság is várja a látogatókat, mint például a LAN-bajnokság, az autószimulátor verseny, a drón foci verseny, valamint a 18+ zóna, ahol PEGI 18 játékokkal, bárpulttal és rendezvény kaszinóval készülünk a felnőtt korú látogatók számára. Idén a Budapest Comic Conon már nagy sikert aratott óriás Transformers cosplayerek is tiszteletüket teszik a rendezvényen.

oszi-playit-show-pc-guru-jegyertekesites.jpg

A legjobb hír pedig, hogy a jegyértékesítés máris elindult! A normál jegyek már 3.500 Ft-tól, a Deluxe jegyek 6.900 Ft-tól, a Collectors jegyek pedig 16.900 Ft-tól vásárolhatók meg. Idén kedvezményes családi jegyek is elérhetők: a 2 vagy 3 gyermekkel érkezők már 8500 Ft-ért válthatnak belépőt (2 felnőtt és maximum 3 gyermek számára).