Az EA egy ideje már az útját akarja állni a használt játékpiac növekedésének. Ezen cél elérése érdekében pedig az első lépésük a „tíz dolláros projekt” bevezetése volt, melynek lényege, hogy ha frissen vásároljuk meg a játékot, a dobozban található egyszer használatos kóddal bónusz tartalmakhoz juthatunk, de ha használtan vettük a játékot, akkor sem maradunk ki a jóból, hiszen 10-15 dollárért vehetünk egy kódot. A Dragon Age-ben, a Mass Effect 2-ben és a Bad Company 2-ben is használt program pedig úgy tűnik jól vizsgázott, tehát eljött az ideje a második lépésnek.

A mostanáig csak a bónusz tartalmakat -- és a Madden NFL 10 esetében az új online franchise módot -- elzáró kód a Tiger Woods PGA Tour 11-ben és minden ezt követő EA Sport játékban a teljes multiplayer módot lelakatolja, és csak a mellékelt kód beírásával, illetve a használt vagy kölcsönzött játék esetében a számsor Xbox Live-on, vagy PSN-en való megvásárlásával oldható fel.

Ingyen csak a hét napos próbaidővel élhetjük át a többjátékos mód örömeit, ám ezt játékonként csak egyszer lehet használni.