• A Rust forgatásán történt tragédián okulva változtatásokat jelentett be Dwayne Johnson
  • Valódi fegyverek helyett gumipisztolyokat használnak ezentúl

Az egész világot megrázta a hír, amikor Alec Baldwin a Rust forgatásán véletlenül lelőtte a film operatőrét és rendezőjét, Halyna Hutchins-t és Joel Souzát. Hanyagságból került a kezébe töltött fegyver, ami a tragédiához vezetett. A szomorú események természetesen számos vitát indítottak, és úgy tűnik, hogy Hollywoodot sem hagyják változatlanul. Elsőként Dwayne Johnson, a Szikla tudósított forradalmi újításokról a Variety hasábjain.

A testépítő-színész, akit idén már láthattatok a Dzsungeltúrában, jövő héten pedig a Netflix gigaköltségvetésű bűnügyi vígjátékában tűnik fel, fontos bejelentést tett. „Bármilyen filmet készítünk eztán a Seven Bucks Productions-szel… Bármit készítünk, soha nem használunk majd igazi fegyvereket. Gumipisztolyokra cseréljük azokat és gondosan felügyeljük használatukat a forgatás során.”

Hozzátette, hogy a változtatás esetleges költségei nem befolyásolták a döntést, egyedül a színészek és a stáb biztonsága lebeg a szemük előtt. Johnson elárulta, hogy maga is teljesen megrendült, amikor eljutott hozzá a Rust forgatásán bekövetkezett tragédia híre. Bízzunk benne, hogy nem történik több hasonló katasztrófa.

best-quotes-from-dwayne-johnson-750x375.jpg
(A kép forrása: Victor Mochere)