Bár a videojáték is szép dolog, van abban valami rendkívüli és varázslatos, amikor az ember egy régi, klasszikus figurás társasájáték előtt ülve csapja el az időt. Néha jól esik kiszakadni a virtuális világok bűvöletéből, hogy a fantasy stratégiák és szerepjátékok gyökereit képező terepasztalokkal bíbelődjünk kicsit, rácsodálkozva a részletes, kézzel festett figurák tömkelegére. Egyetértesz? Ha igen, akkor december 8-án neked is a Games Day Budapest 2013 nevű rendezvényen a helyed!

A Games Day Budapest a hazai figurás terepasztali stratégiai társasjátékok rajongóinak legnagyobb összejövetele, melyen nemcsak a játékokkal kapcsolatos újdonságokról tájékozódhattok, de ki is próbálhatjátok azokat, vagy akár be is szerezhettek szinte bármit ezzel a régi, de élvezetes hobbival kapcsolatban. A rendezvényen számos klub, bolt és szervezet képviselteti magát, bemutatva az egyes játékokat, válaszolva a felmerülő kérdésekre. A játékokon kívül azonban akad még egy fő attrakció: a már hagyománynak nevezhető Golden Gobbo figurafestő verseny, ami több kategóriában is lehetővé teszi számotokra, hogy bebizonyítsátok kreativitásotokat és tehetségeteket! Pontos leírást a nevezésről és a szabályokról a Golden Gobbo 2013 hivatalos honlapján találtok.

Érdekel a Games Day Budapest 2013? Akkor javasoljuk, hogy nézegesd meg alaposan az alant látható plakátot, és mindenképp látogass el a rendezvény weboldalára, ahol további információk és érdekességek várnak rád.

  • Időpont: december 8.
  • Helyszín: 1138 Budapest, Gyöngyösi sétány 7.
  • A rendezvény belépődíja: 500 forint

Games Day Budapest 2013