Mivel napokon belül (hazánkban július 25-én) debütál a várva várt Deadpool & Rozsomák, természetesen még magasabb fokozatra kapcsolt a marketing gépezet, amibe mostanra a játékipart is sikerült belevonni. Az Xbox Wire oldalán leplezték ugyanis le tegnap a konzolhoz készült legújabb kontrollert, amit nem más, mint maga a szószátyár szuperhős tervezett (legalábbis a leírás szerint), és melynek dizájnja finoman szólva is unortodoxnak mondható. 

Abban persze nincs semmi meglepő, hogy színek és textúra terén Wade Wilson ikonikus szerelése adta az ihletet, a döbbenet akkor érheti az embert, ha megtekinti az eszköz hátoldalát, amit bevallottan Deadpool, tehát Ryan Reynolds feneke inspirált – a cikk szerint egyébként ez a megoldás egyáltalán nem teszi kényelmetlenné a “Cheeky Controller” névre keresztelt vezeték nélküli vezérlőt. Ami pedig a legjobb, hogy a kontrollert akár meg is nyerheti valaki, amennyiben elmúlt 18 éves, és részt vesz a nyereményjátékban – ehhez mindössze be kell követni az Xbox X oldalát, majd a #XboxCheekyControllerSweepstakes szöveggel ellátva újraosztani az eredeti posztot.

Ha mindez esetleg nem lenne elég, egyedi kontroller tartót kap az első 1000 ember, aki július 22-én bezsákol egy Xbox Elite Wireless Controller Series 2 – Core-t a Microsoft áruházában, bár ez az ajánlat sajnos csak Észak-Amerikában és Kanadában él, szóval mi nem gazdagíthatjuk vele a gyűjteményünket. Végezetül pedig egy Deadpool mintás Xbox Series X is bekerült a kalapba, méghozzá a karakter megbízható kataniáinak (Bea és Arthur) replikáival és két kontrollerrel egyetemben – a nyereményjáték menetéről ITT kaphattok bővebb tájékoztatást.

deadpool-xbox-kontroller-series-x.jpg