A múlt hétvégével véget ért a nyári mozis szezon, ennek megfelelően egy fontosabb film sem került a vetítőtermekbe. Így a nyár nagyobb volumenű blockbusterjei arattak ismét, mint például a Deadpool & Rozsomák, a Gru 4 és az Agymanók 2. Ryan Reynolds és Hugh Jackman közös csapatása ismét az első helyen végzett, bevétele mindössze 17%-kal csökkent a korábbi hétvégi adathoz képest, ami igencsak szép eredmény. Az Egyesült Államokban átlépte a 600 millió dolláros álomhatárt, emiatt minden idők 16. legsikeresebb filmje a hazai pályán: a következő versenyző, akit utol kell érnie, az A hihetetlen család 2 608,6 millióval, de nemsokára ez is meg fog történni.

Egyébként ezt az eredményt csupán 39 nap alatt érte el a film, azaz 1 nappal korábban, mint az Avatar: A víz útja és az Agymanók 2. Globálisan 1,25 milliárdnál tart. Ezzel az eredménnyel egyébként világszinten az előbb említett A hihetetlen család 2-öt már lenyomta, és olyan filmek vannak előtte, mint A szépség és a szörnyeteg remake-je 1,27 milliárddal, a Jégvarázs 1,31 milliárddal, illetve a Bosszúállók: Ultron kora 1,41 milliárddal. Ezeket azért fontos megemlíteni, mert az elemzők szerint lehetséges, hogy őket is legyűri majd, a végeredmény a becslések alapján valahol 1,3 és 1,4 milliárd között lesz.

Az Alien: Romulus 43%-kal zuhant, viszont a pozícióját így is tartotta, belföldön 90 milliónál, világszerte pedig majdnem 300 milliónál tart. Ott van még a rangsorban a Velünk véget ér (283 millió globálisan), a Twisters – Végzetes vihar (356,7 millió ugyanígy), valamint a Gru 4 és az Agymanók 2, amelyek egyébként újabb rekordokat döntöttek meg. Előbbi mindössze 4%-kal csökkent az előző hétvégi adathoz képest, mindent összevetve pedig több mint 900 millió dollárt gyűjtött össze, utóbbi, bár nem jutott be a hétvégi top 10-be, mégis minden idők legsikeresebb animációs filmje lett, miután lenyomta Az oroszlánkirály remake-jét.

A holló új változatának viszont annyi. Ez még csak a második hétvégéje, viszont csak 1,8 milliót sikerült összekalapoznia Észak-Amerikában, ami 61%-os visszaesést jelent. A film költségvetése 50 millió dollár volt, valószínűleg ezt már sehogy sem fogja visszatermelni, főleg, hogy globálisan is mindössze 10 milliót termelt.