Egy lelkes magyar indie fejlesztőcsapattól, az Uncle George Games-től kaptunk egy levelet, amiben bemutatják legújabb játékukat, mely az 1980-as évek Kelet-Európájának egy titkos, szekta által irányított árvaházában játszódik. Ez a Cult of the Child Eater, ami egy izgalmas, közös szórakozást ígér:

"Hogy megszökjenek az árvaházból, a játékosoknak össze kell fogniuk, ugyanis a csapatmunka, stratégia és a túlélési ösztön az egyetlen esély a sötétségben rejtőző borzalmak ellen. A játék magas újrajátszhatósági faktorral rendelkezik, ugyanis minden egyes elindított játékban a rendszerünk véletlenszerűen választja ki az adott logikai feladat láncokat a játékosok számára. Mindig máshová helyezi a pályán fellelhető tárgyakat, dokumentumokat. Sok alkalommal kell kimenekülniük a játékosoknak, mire össze tudják gyűjteni az eszközöket és a tudást, hogy a végső ütközetben le tudják győzni a szektát és magát a Child Eater”-t."

Ha megtetszett a koncepció, van egy további jó hírünk is: a Cult of the Child Eater demója a napokban válik elérhetővé, úgyhogy érdemes sűrűn rálesni a játék Steam-adatlapjára. Pontos megjelenési dátum még nem ismert. Mit szóltok?