• November 11-én debütál mozikban a Fekete Párduc: Wakanda, légy áldott!
  • A Letitia Wright alakította Shuri és Winson Duke M’Bakuja lehetnek a főhősök
  • Atlantisz és Wakanda háborújához csatlakozik Ironheart felnőtt karaktere is

Sok újdonság várható a közeljövőben a Fekete Párduc háza táján. Értesülések szerint az EA készíti a régóta pletykált játékot, november 10-én pedig Magyarországon is mozikba kerül az új mozifilm. Noha Chadwick Boseman halála után nem kerestek új színészt T’Challa szerepére, immár magyar nyelven is látható előzetese alapján látványos fantasy élménynek ígérkezik a Wakanda, légy áldott!

A történet

A második részben a korábbi főhős húga, Wakanda hercegnője, Shuri kerül a történet középpontjába, akit ismét Letitia Wright alakít. A film fő konfliktusát az Atlantisz és Wakanda közti viszály szolgáltatja, miután az antagonista Namor társaival meggyilkolja T’Challát (ez természetesen a cselekmény kezdete előtt történik). A harcok során több új karakter, például Ironheart is feltűnik majd. Utóbbi nem a tinilány Riri Williams képregényekből ismert alakjában, hanem kicsit idősebb korában lép elénk.

mv5bngu2ndc1owitmjyyny00zmjiltk0mzctmwzknjdlzjfhzwezxkeyxkfqcgdeqxvymtkxnjuynqv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

A stáb

Letitia Wright Shurija mellett előtérbe lép M’Baku, Okoye és Nakia, akiket Winson Duke, Danai Gurira és Lupita Nyong’o alakítanak. Ironheart szerepében a huszonöt éves Dominique Thorne-t láthatjuk majd, míg Namort a Narcos-ból ismert Tenoch Huerta játssza. A főbb karakterek néhány kiszivárgott koncepciós rajzon már láthatók. Ryan Coogler rendezése zárja a Marvel Moziverzum negyedik fázisát (a folytatásról lentebb olvashattok).

A NEGYEDIK FÁZIS FILMJEI

Az univerzumon kívül készült a Venom 2 és a Morbius.

AZ ÖTÖDIK FÁZIS FILMJEI

A HATODIK FÁZIS FILMJEI:

  • 2024. november 8. – Fantastic Four
  • 2025. május 2. – Avengers: The Kang Dinasty
  • 2025. november 7. – Avengers: Secret Wars