• Egon unokája véletlenül megtalálja a szellemirtók felszerelését
  • A filmben visszatérnek Bill Murray-ék is
  • Premier november 18-án

2016-ban megkísérelték újragondolni a Szellemirtók koncepcióját, az a film viszont megbukott a pénztáraknál. Ezúttal nem meglepő módon az eredeti stábhoz nyúlt vissza a Sony: harminc év múltán láthatjuk újra a New York-i gárdát, mivel a fiatal generáció tagjai nem tudnak egyedül elbánni a várost mérgező kísértetek hadával. November 18-án, vagyis jövő csütörtökön debütál az Örökség (Afterlife) a hazai mozikban.

Befutott a film hosszú magyar előzetese, ami felvezeti a történetet, miszerint Egon unokája nagyapja poros oklahomai farmján véleletlenül felfedezi a régi kísértetvadászok felszerelését. Barátjával lendülnek akcióba, miután a gyerekek fanatikus tanára mindent elmesél a szellemirtók történetéről.

Az Örökséget (Afterlife) az eredeti opuszt jegyző Ivan Reitman fia, Jason Reitman rendezi, aki Gil Kenannel (Poltergeist-remake) közösen írta a forgatókönyvet. A fiatal generációt Finn Wolfhard és McKenna Grace képviselik, mellettük újoncként feltűnik a filmben Carrie Coon és Paul Rudd, de ismét láthatjuk Sigourney Weavert, Dan Aykroydot, Ernie Hudsont és természetesen Bill Murray-t is. Itt láthatjátok a korábbi magyar előzetest.

mv5bmgfmn2zhzdctnduzzi00mjlmltgxmdytm2y1mty0otu4otu2xkeyxkfqcgdeqxvymjm5mju4ndmv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)