Amennyiben nem ismered magad annyira, hogy tudd, mi okoz örömet, akkor azt más se fogja tudni elhozni neked.

Ugye te ilyenkor mindig a szellemi-lelki dolgokra gondoltál? Mi azonban mondunk egyet, és azt állítjuk, hogy nincs ez másként a testedet illetően sem, éppen ezért mindenkinek elsődleges feladata kell legyen, hogy megismerje önmagát, mielőtt másokat próbál megismerni!

Örök felfedezés

Persze tévedés azt hinni, hogy elég egyszer kiismerni a testedet, hiszen örökké és folyamatosan változik, de ha időről időre visszatérsz önmagadhoz a Pajkos Pajtás férfiaknak készült örömszerző kellékeivel, akkor hidd el, nagy szívességet teszel a társadnak is!

maszt2.jpg

Igen, most épp arra buzdítunk, hogy időnként szánj időt magadra, vonulj félre, add át magad az érzésnek, és szerezz örömet önmagadnak - mindezt egy pillanatnyi lelkifurdalás nélkül! 

Sajnos a kamaszkor hozadéka, hogy az önkielégítés szégyellnivaló, holott ez azóta természetes örömforrás, amióta világ a világ. Fontos, hogy felnőttként tégy félre minden ilyen bénító berögződést, és merd szeretni a testedet, merd szeretni önmagadat!

Ha így teszel, akkor még a pároddal közös huncutkodás is sokkal több örömet fog szerezni mindkettőtöknek. De mivel is juttasd el magad a gyönyörig? Mutatjuk!

Játékszerek - kifejezetten férfiaknak!

Bár létezik több olyan szexuális segédeszközt is, amely nemtől függetlenül bevethető az orgazmus elérése érdekében, akad azért szép számmal olyan játékszer, amit kifejezetten a férfiak számára terveztek.

Talán nem meglepő, hogy ezek mind-mind a nőket formázó darabok, hiszen mi is okozhatna nagyobb izgalmat egy férfinek, mint egy nőt, női ajkat vagy női nemi szervet formázó szexuális segédeszköz. Mert kétséged ne legyen afelől, hogy ezt még nem találták fel. Naná, hogy kaphatóak ezek, így csak neked kell eldönteni, hogy melyik testrész tud jobban lázba hozni.

Ha túl akarsz lépni a szokványos kereteken, akkor híres pornósok testrészeiről mintázott maszturbátort ajánljuk figyelmedbe. Nyugalom, nem a vádlijuk került megformálásra!

Persze ez nem jelenti azt, hogy választanod kellene, hiszen akár többet, sőt, akár mindegyiket is bevetheted, gyakorlásnak sem utolsó, illetve párodnak is nagyobb lesz az öröme, ha nem teli tölténytárral, majd szétdurranva érkezel bele egy-egy ágyjelenetbe. Szóval mielőtt eluralkodik rajtad a lelkiismeret-furdalás, gondolj arra, hogy mindezt érte is teszed!

Fő a diszkréció!

Ha eddig az tartott vissza, hogy nem mertél bemenni a hagyományos szexshopba, akkor most a szex webshop kiiktatja ezt az akadályt. Nézelődj bátran a Pajkos Pajtás oldalán, rendelj bátran, mert még a csomagolás is olyan diszkrét, hogy senki meg nem tudja, milyen pajzán játékokra készülsz - teljesen jogszerűen!