Dave Stohl, az Activison egyik világraszóló nagykutyája a Developnak nyilatkozott az Infinity Warddal kapcsolatban. Dave szerint nincs akkora gond a csapattal, mint azt a vészmadarak hurrogják már hónapok óta.

"Nem újraépítjük az IW-t, hanem támogatjuk a felépülését. Azért használom a 'támogatás' szót, mert amennyire csak lehet, igyekszünk elkerülni az új emberek beerőltetését a csapatba. Azt akarjuk az Infinity Wardtól, hogy Infinity Ward maradjon. Egy eléggé különleges kultúrát teremtettek ugyanis a srácok."

Stohl a lelépett alkalmazottakra is kitért:

"Nem fogok itt ülni és azt mondani, hogy nem sok pótolhatatlan tehetség hagyta el a csapatot, mert bizony nyilvánvalóan ez a helyzet. Ugyanakkor azonban egy rakás, szenvedélyes munkatárs itt maradt, és én 100%-ig meg vagyok győződve róla, hogy ez a brigád visszaváltozik olyannak, amilyen volt. A stúdió most is vonzza az új tehetségeket, és én mondom, hogy az Infinity Ward feltámad a hamvaiból."

Hogy az IW jelenleg min dolgozik, rejtély, de nagy esély van rá, hogy az Activison egymillió CoD-jának egyike abban a műhelyben készül...

(A képek a csapat legutóbbi játékából, a Modern Warfare 2-ből származnak.)