Noha fel voltunk készülve arra, hogy lesz néhány meglepetés az idei San Diego Comic-Con Marvel paneljén, de arra talán kevesen számítottak, hogy egy ekkora dupla dinamitot kapunk. Kiderült ugyanis, hogy egyik pletyka sem volt alaptalan, ami a napokban felütötte a fejét az MCU körül, avagy valóban a Végtelen háború és a Végjáték, valamint az Amerika Kapitány: A tél katonája és az Amerika Kapitány: Polgárháború rendezőpárosa, Joe és Anthony Russo fogja levezényelni a Bosszúállók 5. és 6. részét, ráadásul a Marvel-filmek legikonikusabb színésze is visszatér a porondra.

A neves eseményen ugyanis felfedték, hogy az Avengers: Doomsday nevet viseli a következő össznépi csihi-pihi (a Jonathan Majors ügyében hozott ítélet előtt ugyebár Bosszúállók: A Kang-dinasztia címen futott az opusz), a legendás antagonista, Dr. Doom álarcát pedig nem más fogja magára ölteni, mint a mindeddig Vasember páncéljában repkedő, nem mellesleg az egész MCU motorját beindító Robert Downey Jr. Bizony, ahogy azt az imént említettük, mindkét pletyka igaznak bizonyult, hiszen ennek kapcsán is lehetett már hallani suttogásokat korábban, a rajongók pedig örülhetnek, mivel 100%, hogy az immár Oscar-díjas színész nagy elánnal veti bele magát a munkálatokba.

Mintegy zárójelben jegyeznénk meg, hogy a 2026 májusában érkező Avengers: Doomsday és az azt követő Avengers: Secret Wars (Bosszúállók: Titkos háború) forgatókönyvét is az a Stephen McFeely írja, aki a korábbi Bosszúállók- és Amerika Kapitány-filmek szkripjéért is felelt, szóval minden adott ahhoz, hogy a Deadpool & Rozsomák után újabb  remek minőségű és szórakoztató Marvel mozik kerüljenek a filmszínházakba.