Most, hogy megnéztük, mi a véleménye a hazai szaksajtónak a Star Wars Outlaws-ról, folytassuk a témát egy szomorú hírrel. Ugyebár a Gold és Ultimate Edition előrendelői már 3 nappal az augusztus 30-i megjelenés előtt, magyarán tegnap óta játszhatnak a játékkal. Igen ám, de a PS5-ös változathoz megjelent egy 8,5 GB-os frissítés, ami elszabta a mentéseket... Többen pl. az űrben rekedtek, és nem tudnak tovább jutni, így kénytelenek elölről kezdeni a játékot. A hibáról a Ubisoftnak is tudomása van, akik az alábbi üzenetet tették közzé:

"Hogy mindenki a lehető legjobb élményt kapja a Peremvidéken, kiadtunk egy karbantartó csomagot, a játék legújabb verzióját. Kiindulva az egyik játékos esetéből, aki egy korábbi változathoz fért hozzá, tisztában vagyunk vele, hogy a patch miatt belefuthattok némi problémába. Őszintén elnézést kérünk bármilyen kellemetlenségért, amit okoztunk... Miután meggyőződtél róla, hogy a legfrissebb változatod van, kérünk kezdj egy új mentést, hogy a Star Wars Outlaws olyan teljes élményt nyújthasson, amilyennek a csapatunk szánta. Ha korábbi mentést folytatsz, sajnos problémákba és a haladást blokkoló dolgokba futhatsz."

Mivel én is PS5-ön teszteltem a játékot, ha ez a frissítés korábban érkezik, nem lett volna őszinte a mosolyom, az biztos... Ha egy ilyen bakit a hivatalos megjelenés után követnek el, nem csoda, ha rájuk zúdul a népharag. Én pedig továbbra is tartom magam ahhoz, amit a tesztben írtam: "mindenkinek teljes szívből ajánlom, hogy időről-időre készítsen majd manuális mentést, a biztonság kedvéért." Sose lehet tudni... 

Ti nyomjátok már? Neadjisten PS5-ön?