A Sony célja, hogy “a kreativitás és a technológia segítségével érzelemmel töltse meg a világot.” A vállalat elkötelezettazzal kapcsolatban, hogy “közelebb kerüljön az emberekhez”, ennek megfelelően azon dolgozik, hogy új értékeket teremtsen, melyek inspirálóan hatnak az emberek érzéseire, és ezáltal közelebb kerüljön az alkotókhoz és a felhasználókhoz.

A las vegas-i Sony kiállítótér legfőbb termékei és innovációi:

VISION-S

A VISION-S 01 prototípusát jelenleg is közutakon tesztelik, a kiállításon pedig a VISION-S 02, az autóSUV verziója is megtekinthető lesz.

Airpeak S1

Az Egyesült Államokban már előrendelhető a Sony professzionális drónja, az “Airpeak S1”, melyet az első alkalommal a CES 2022-es rendezvényén mutatnak be.

PlayStation 5

A PlayStation 5 minden korábbinál nagyobb sebességet, képi megjelenítést és szenzoros technológiákat hozott el a gaming világába. A PS5 kiemelkedően gyors SSD meghajtóval, integrált egyedi I/O-val, Tempest 3D AudioTech technológiával rendelkezik, a DualSense Wireless Controller pedig élvonalbeli haptikus technológiát és adaptív ravaszokat biztosít a felhasználók számára.

ckmyyr7dqite28dbhnq6ei.jpg

“Starsphere”: a világűrrel kapcsolatos inspirációs élmények:

A Tokiói Egyetemmel és a JAXA-val közös együttműködés keretein belül a Sony bemutatja a STARSPHERE koncepciót, mely célja, hogy inspiráló űrélményt teremtsen. A Sony első alkalommal mutatja bekameráival felszerelt nano-műholdjának élethű replikáját, mely kilövése a 2022-es pénzügyi évben várható.

A BRAVIA XR TV-k kínálatát egy új Mini LED felhozatal is erősíti. A Cognitive Processor XR által vezérelt egyedi XR Backlight Master Drive precízen vezérli a készülékekben található, legújabb generációs Mini LED háttérvilágítást a kiemelkedő fényerőért és intenzív fekete színekért a képernyő minden egyes pontján. Az új BRAVIA XR TV kínálat magával ragadó nézői és játékélményt biztosít a részletes képi megjelenítés és a háromdimenziós hangzás ötvözetével.

A teljes bemutató az alábbi linken elérhető:

https://square.sony.com/ces2022/