Az Unlimited Hyperbole Rob Briscoe-val beszélgetett, aki a Dear Esther és a Mirror's Edge munkálataiban vett részt művészeti vezetőként. Bizony, Faith disztópikus kalandozásainak rideg környezetét és a Dear Esther csodaszép szigetét is ennek az úriembernek köszönhetjük. S hogy mit csinál Rob jelenleg? Nos, saját bevallása szerint egy új projekten dolgozik, mely teljes egészében saját ötletén alapul.

A Mirror's Edge művészeti vezetője horroron dolgozik
Szép, mi? Ez is Rob munkája...

"Végre valami saját csinálhatok, valamit, ami csakis rajtam áll. A Dear Esther nagyon jó munka volt... de hogy ez mi lesz? Mindig volt a fejemben egy terv egy nyílt világú játékról, ami olyan, mint a Stalker. Csak fegyverek nélkül, horror stílusban. Eddig nem volt lehetőségem kivitelezni, mert túl nagy volt a terv. De most... most belevágtam, hogy megtudjam, készíthet-e egyetlen ember olyan játékot, amekkorát eddig még senki sem csinált egymagában."

Sajnos több információnk nincs, de ez már önmagában is izgalmas. Hisz láttuk Rob munkáit, tudjuk, milyen élénk fantáziával áldotta meg az ég -- és azt is tudjuk, hogy az elszántság nem egy videojátékos csodát hozott már tető alá. Egy szó, mint száz: drukkolunk!