A GamersGate alapvetően egy olyan online portál, amelynek segítségével az otthon kényelméből intézhetjük a játékvásárlással kapcsolatos teendőinket. A szolgáltatás keretein belül egy dombornyomott bankkártya, vagy egy PayPal hozzáférés segítségével vásárolhatunk játékokat. Ráadásul nem is akármilyeneket! Puzzle Quest, Hitman, Ufo Trilogy, vagy akár az Europa Universalis: Rome, mely legutóbbi számunk teljes játékának egy újabb fejezete. A GamersGate büszkén jelentette be, hogy újabb neves kiadó érkező játékait fogják értékesíteni a hálózatukon belül. Hogy melyik ez a kiadó? Nem más, mint a Capcom Entertainment, amelynek vezetője, Christian Svensson a következőképpen nyilatkozott:

"A GamersGate szolgáltatása tökéletes lehetőség arra, hogy érkező játékainkhoz a lehető legegyszerűbb és leggyorsabb hozzáférést biztosítsuk vásárlóink számára."

Természetesen a GamersGate is örül, hogy ismét egy neves kiadót sikerült megnyernie, s előrendelés formájában már elérhetővé is tették a Capcom május 15-én érkező játékát, a Bionic Commando Rearmedet. Bár a Capcom régebbi játékai egyelőre nem szerepelnek a kínálatban, mégis hatalmas lépés lehet ez egy szép új jövő felé, ahol már akár a megjelenés napján fotelunkban kényelmesen hátradőlve tölthetjük le kedvenc kiadóink játékait - természetesen teljesen legálisan.

(Az alábbi képek az egyik legismertebb Capcom játékból, a Devil May Cry 4-ből származnak.)