Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy PAX East 2012 nevű esemény, ahol zárt ajtók mögött bemutattak a nagyérdeműnek egy Assassin's Creed 3 játékmenet videót. Ez az anyag mindössze 2 évvel ezelőtt, 2022. márciusában látott napvilágot, és elcsíphetünk benne egy animációt, mely során Connor nyakon döf egy katonát, majd átbukfencezik rajta, és megállás nélkül folytatja útját. Igen ám, de ez a kivégzés a végleges játékban nem volt megtalálható, a Ubisoft valamiért úgy döntött, hogy kihagyja. Na de most!

Egy szemfüles redditező vette észre, hogy ugyanezt az animációt látta az Assassin's Creed Shadows egyik előzetesében, ahol Naoe hajtja végre a látványos mozdulatsort:

Ezt nevezzük ám újrahasznosításnak! De végülis miért ne rakhatnák bele, pláne így, hogy korábban nem használták fel. Ez legyen a legnagyobb bajunk a végleges változattal! A legújabb őrület egyébként az Assassin's Creed Shadows háza táján, hogy már közel 50 ezren írták alá azt a júniusi online petíciót, amiben a játék törlését követelik. Sanda gyanúnk, hogy a Ubisoftot ez nem fogja meghatni, és nemhogy kiadják, hanem hatalmas bevételre is szert tesznek majd vele. Ti mit gondoltok?