]{redenc, tesztelted már az évszakokat? Lesz cikk róla a következő Guruban?
Sajnos nem, és nem . A következőbe Kertvárosi Krónikákat teszteltem (Life Stories - hogy ebből hogy született a magyar cím, ne kérdezzétek...), de valószínűleg anyagtorlódás miatt átkerül a következő utáni számba, az Évszakokkal együtt. De azt már megrendeltem, úgyhogy ha máshogy nem, "félhivatalosan" majd beszámolok róla itt
AdyBaby: Örülök, hajrá!
Nem tűrök meg más zsarnokot, csak azt a kis hangot a lelkemben. (Mahátma Gandhi)
Egyébként nézegettem a modthesims2 oldalt is, és nagyon tetszenek az új holmik. Ezek ugye működnek is rendesen és nem okoznak zűrt a gammában ugye? Mert le akarom tölteni azokat, ami tetszik, csak hát ugye n00b vagyok...
Nem okoznak, csak figyelj rá, melyik játékhoz vannak (ott van mindegyiknél, hogy alapjáték, illetve kiegészítők - pl. van, ami csak az Egyetemmel működik, a sima alappal nem, és a többi). Érdemes felrakni mellé a CEP-et (Color Enabler Pack), ezt is megtalálod az oldalon, bizonyos tárgyak csak ezzel működnek, illetve pár cucchoz kell a mesh (az alapobjektum), de ezek a letöltési box alatt fel vannak tüntetve (required mesh).
Az MTS2 megbízható, nekem is van fent cuccom . Keresd Credence_The_Hun felhasználót!
Nem tűrök meg más zsarnokot, csak azt a kis hangot a lelkemben. (Mahátma Gandhi)
Egyébként nézegettem a modthesims2 oldalt is, és nagyon tetszenek az új holmik. Ezek ugye működnek is rendesen és nem okoznak zűrt a gammában ugye? Mert le akarom tölteni azokat, ami tetszik, csak hát ugye n00b vagyok...
Húha...Bocs a floodért, de megint értetlenkednem kell. Mi ez a Christmas party Pack? Mert ugye én eddig azt hittem minden kieg. megvan, de ez nincs meg, és nem is találtam a neten, mikor megrendeltem a többit. JAjj...Bocs, ha nagyon idegesítő vagyok!
Köszi!
ááááááá! Nagyon kész vagyok...Rájöttem...hehe...Bocsika! :
Úúúúú....! hogy én mekkora hülye vagyok...!Nem is besurranó vagyok, hanem már csempész! A fizuból jöttem rá...Hehe...Öcsém! Már csak egy szint és örökre enyém a platina szint, ugye?
Köszi a linket!
Amúgy ha elérem a maxot, és megkapom az örök platina szintet, akkor ha felmondok és csak festegetek meg Pénzfát szüretelek, akkor nem fog megszűnni az örök platina szint? Vagy érdemes nyugdíjba menni előbb, és utána nincs ilyen gond? Még fiatal felnőtt vagyok amúgy!
Az új rész nagy durranás lesz az biztos.Most néztem meg a somshungary honlaőján hogy miminden lesz benne az új fajról is írtak igaz elég keveset . Tessék oda ellátogatni mert Én most nem írok le ide mindent .
Félre ne érts csak ha valamit leírsz és egyébként azt se tudod miről van szó olvass vissza. Én is jártam már így. Hidd el ezt a dolgot már régen megtanultam.Nem kell gúnyolódni mi se tesszük azt a te kedvenc játékoddal.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.