Hogy tudok a játékba kocsikat berakni. Már leszedtem a Netről a BMW M3-at és ennek egy fehérre színezését is, de nem tudom hogy hova kéne kicsomagolni és beilleszteni, mert ezt sehol nem írják. Ha valamelyikőtök csinált már ilyet pls answer this Question!
Nekem is megvan a Sims 2 de engem sosem raboltak el azok a fránya idegenek
Ha a férfi terhes lessz akkor ugyan az az animáció van a szülésnél mint a nőnél?
Azért az fura lehet ha egy férfi szül
Lenne egy kérdésem:
Hogy lehet azt elérni hogy az UFO-k eljöjjenek a simedért?
Tudom hogy bámulni kell a csillagokat de nekem eddig még csak Odaátban a három testvérnél jöttek el.Tudd valaki segíteni?
ui:Eddig nekem is a 3 fő a max.
Idézet a Sims2 könyvemből, kapható az újságárusoknál
"Ha a drágábbik teleszkóppal (Farstar e3) este 7 és hajnali 2 óra között a csillagokat bámulod , ritkán, de előfordulhat (főleg, ha simed már sokat kémlelte az eget), hogy a kis kíváncsit elrabolják az ufók. Ha ez megtörténik, semmi pánik, 3 óra múlva visszadobják szükségletei összekeverednek, és ha férfi az illető, áldott állapotba kerül."
Egyébként csalással is lehet: SHIFT+CTRL+C, boolProp testingCheatsEnabled true, aztán SHIFT+klikk a teleszkópon, és "DEBUG get abducted" pont kiválasztása.
Nem tűrök meg más zsarnokot, csak azt a kis hangot a lelkemben. (Mahátma Gandhi)
Na ha ufókat akarsz látni akkor csak a csillagokat kell nézni távcsővel. Nem tudom milyen eséllyel visznek el, velem egyszer már vol ilyen. De pont amikor kimentem, ásványvízért akko történt... Nézem a házikót apu a nagyszobában nézi a tvt aztán felpattan és sír gondolat buborékban meg anyu képe van. Na mondom mi történt meg nem halt, mert ott van a pofija a palettán. rákattintok de nem ugrik rá, oszt akkor látom csak hogy anyut elvitték a jnépek a csillagok közé. Valamikor reggel 7 kor hozták vissza, na aztán volt ám öröm.
Ti melyik karriereket játszatjátok általában? És melyiket maxoltátok ki?
Én voltam már tábornok, szuperhős, ördögi lángelme és professzionális parti arc is)
Lenne egy kérdésem:
Hogy lehet azt elérni hogy az UFO-k eljöjjenek a simedért?
Tudom hogy bámulni kell a csillagokat de nekem eddig még csak Odaátban a három testvérnél jöttek el.Tudd valaki segíteni?
Mert mindenki beleesik ebbe a csapdába hogy neki megy a gamenek mint húgom, egyből nyolc tagú család egyhét múlva már csak hatan vannak és két kísértet, meg egy lelakott tropára vágott ház. Nekem első dolgom volt a tutorialt végigjáccani és manapság is max 1-2 fős családokkal nyomulok.
Most majd a tesztverziót akarom aktiválni, hogy mindenféle ufókat meg kaszásokat behozhassak a gammába.
Hát nekem nem nagyon jött be a játék.Azalatt a két óra alatt míg játszottam vele tízszer kaptam agyvérzést annyira felhúzott.
Sosem akarták azt csinálni,amire utasítottam őket.Kész rémálom.Inkább maradok az NHL játékoknál.
1.Nem mondta senki hogy vedd meg.
2.Igen szeintem mindeggyik tehát a karácsonyos a családi és a csilli villi is a kiegészítőkhöz tartozik.Na meg szerintem mit tudnának a Sims3 ban újítani?
Na mind1 ma letöltöm az állatosat azt meglátom hogy milyen lessz.
Gurusok szerint jó volt.Mondjuk biztos elleszek vele vagy 2 hónapig.Ja és egyébként jön a kettőhöz egy másik kiegészítő is.Legalább is csinálják.
Én sajna béna vagyok ruhákat készíteni
Ugyanazt, mint a Sims2-ben a Sims1-hez képest, feltéve, ha azzal játszottál. A TS2 motor is öreg már, ráadásul sok baja van, a memóriakezeléstől az AI-ig (lásd: útkeresési bajok). Valószínűleg új motort kap, és jó pár olyan dolog is van, amiben fejlődhet, a karaktertervezéstől az animáción át az építkezésekig és kamerakezelésig, etcetera. Egyébként 2008 áprilisa a most bejelentett dátum, tehát van ideje kifutni. Én örülök a bejelentésnek. Azon meg, hogy mennyi pénzt akaszt le az EA ezzel a struktúrával, kár lamentálni. Mindenki így csinálja, és ahogy írtad, tényleg nem kötelező megvenni. Viszont a tízmillió feletti értékesítést tekintve...
Nem tűrök meg más zsarnokot, csak azt a kis hangot a lelkemben. (Mahátma Gandhi)
1.Nem mondta senki hogy vedd meg.
2.Igen szeintem mindeggyik tehát a karácsonyos a családi és a csilli villi is a kiegészítőkhöz tartozik.Na meg szerintem mit tudnának a Sims3 ban újítani?
Na mind1 ma letöltöm az állatosat azt meglátom hogy milyen lessz.
Gurusok szerint jó volt.Mondjuk biztos elleszek vele vagy 2 hónapig.Ja és egyébként jön a kettőhöz egy másik kiegészítő is.Legalább is csinálják.
15 kiegészítő öcsém mit gondolnak kinek van ennyi péze?
Nem tom a tizenöt kiegészítőbe csak a nagy kiegészítők tartoznak bele mint az egyetem, éccakák, botoljunk, meg a jószágok a ház körül, vagy aa kis miszmaszok is mint a karácsonyos, meg a csili villis? Engem csak ezek az árak botránkoztatnak meg, meg az hogy leakasztja a videokártya drivert
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.